Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nekaj si pa pozabil, Brandonov

Mygrace

uh-la-la--- Ežoj je imel pa danes obisk. Hmmm... (kok sem nosey. )

Danes: Palačinke s špinačnim nadevom z dodatkom andoulie klobasic (jih popečem, da se mast izcedi in jo odlijem in popivnam ), preliti z gobovo omako in zelena solata za zraven.

Včeraj: Pizza v dobri družbi in .

Sreda: Mineštra in ter .

Torek: Kdo bi vedel, kaj se je jedlo ...

Vanja

MBrando , datum ti je "zaštekal " ?

( no , meni je čisto vseeno , kaj si jedel danes - petek 13. in kaj včeraj  , lahko bi pa bilo zelo nerodno , če imaš slučajno jutri kak opravek  , pa misliš , da je jutri - sobota 13. ) Ne misli , da iščem dlako v jajcih , ne , je čisto dobronamerno in lepo se imej , neglede kateri datum je .

manca51

Danes: piščančja jetrca, pire krompir, solata

Jutri: blitvina juha, pečene postrvi, mlad krompir s peteršiljem, solata

matejaoz

Mygrace in manca51: ups, . Pa prisežem da včeraj razen 2 kosov domače potice in prave bele kave nisem nič drugega pil. Le kam, le kam, je odšel tale presneti dan?!?!

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

VanjikaZDA: Napram tvoji andoulie klobasici je kranjska dober nadomestek, ali kaj priporočaš? Ker kolikor sem gledal je to kar specifična zadeva, prinešena k vam od imigrantov, narejena pa res z zanimivi sestavinami.
Kaj priporočaš.....danke schön

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Za danes so si moji domači zaželeli:

čufte v paradižnikovi omaki, pire krompir, rdeč radič v solati

zame pa solata iz cvetače

lp

ledenka_

grahova enolončnica (in v njej zadnji ostanki velikonočnih mesnih pregreh), palačinke z orehi in zadnji lanski breskov kompot iz kleti.

Sonja

SOBOTA:

Goveje-piščančja juhica z domačimi rezanci; kuhana govedina in kuhano piščančje meso - na kratko popečeno, pražen krompir, hrenova omaka z naribanim jajčkom; zelena solata; :

Pozdravček!

Špinačni rezanci s špinačo in piščančjim mesom, solata

Bojanca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti