Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Nekaj si pa pozabil, Brandonov

Mygrace

uh-la-la--- Ežoj je imel pa danes obisk. Hmmm... (kok sem nosey. )

Danes: Palačinke s špinačnim nadevom z dodatkom andoulie klobasic (jih popečem, da se mast izcedi in jo odlijem in popivnam ), preliti z gobovo omako in zelena solata za zraven.

Včeraj: Pizza v dobri družbi in .

Sreda: Mineštra in ter .

Torek: Kdo bi vedel, kaj se je jedlo ...

Vanja

MBrando , datum ti je "zaštekal " ?

( no , meni je čisto vseeno , kaj si jedel danes - petek 13. in kaj včeraj  , lahko bi pa bilo zelo nerodno , če imaš slučajno jutri kak opravek  , pa misliš , da je jutri - sobota 13. ) Ne misli , da iščem dlako v jajcih , ne , je čisto dobronamerno in lepo se imej , neglede kateri datum je .

manca51

Danes: piščančja jetrca, pire krompir, solata

Jutri: blitvina juha, pečene postrvi, mlad krompir s peteršiljem, solata

matejaoz

Mygrace in manca51: ups, . Pa prisežem da včeraj razen 2 kosov domače potice in prave bele kave nisem nič drugega pil. Le kam, le kam, je odšel tale presneti dan?!?!

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

VanjikaZDA: Napram tvoji andoulie klobasici je kranjska dober nadomestek, ali kaj priporočaš? Ker kolikor sem gledal je to kar specifična zadeva, prinešena k vam od imigrantov, narejena pa res z zanimivi sestavinami.
Kaj priporočaš.....danke schön

---Kdro išče cilj, bo ostal prazen ko ga bo dosegel,kdor pa najde pot bo cilj vedno nosil v sebi. (Dragi Nejček Z.)---

Za danes so si moji domači zaželeli:

čufte v paradižnikovi omaki, pire krompir, rdeč radič v solati

zame pa solata iz cvetače

lp

ledenka_

grahova enolončnica (in v njej zadnji ostanki velikonočnih mesnih pregreh), palačinke z orehi in zadnji lanski breskov kompot iz kleti.

Sonja

SOBOTA:

Goveje-piščančja juhica z domačimi rezanci; kuhana govedina in kuhano piščančje meso - na kratko popečeno, pražen krompir, hrenova omaka z naribanim jajčkom; zelena solata; :

Pozdravček!

Špinačni rezanci s špinačo in piščančjim mesom, solata

Bojanca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti