Nekaj si pa pozabil, Brandonov![]()

Špageti karbonara
Nekaj si pa pozabil, Brandonov![]()
uh-la-la--- Ežoj je imel pa danes obisk. Hmmm... (kok sem nosey.
)
Danes: Palačinke s špinačnim nadevom z dodatkom andoulie klobasic (jih popečem, da se mast izcedi in jo odlijem in popivnam
), preliti z gobovo omako in zelena solata za zraven.
Včeraj: Pizza v dobri družbi in
.
Sreda: Mineštra in
ter
.
Torek: Kdo bi vedel, kaj se je jedlo ... ![]()
![]()
MBrando , datum ti je "zaštekal " ?
( no , meni je čisto vseeno , kaj si jedel danes - petek 13. in kaj včeraj , lahko bi pa bilo zelo nerodno , če imaš slučajno jutri kak opravek , pa misliš , da je jutri - sobota 13. ) Ne misli , da iščem dlako v jajcih , ne , je čisto dobronamerno in lepo se imej , neglede kateri datum je . ![]()
manca51
Danes: piščančja jetrca, pire krompir, solata
Jutri: blitvina juha, pečene postrvi, mlad krompir s peteršiljem, solata
matejaozMygrace in manca51: ups,
. Pa prisežem da včeraj razen 2 kosov domače potice in prave bele kave nisem nič drugega pil. Le kam, le kam, je odšel tale presneti dan?!?!![]()
VanjikaZDA: Napram tvoji andoulie klobasici je kranjska dober nadomestek, ali kaj priporočaš? Ker kolikor sem gledal je to kar specifična zadeva, prinešena k vam od imigrantov, narejena pa res z zanimivi sestavinami.
Kaj priporočaš.....danke schön![]()
Za danes so si moji domači zaželeli:
čufte v paradižnikovi omaki, pire krompir, rdeč radič v solati
zame pa solata iz cvetače
lp
ledenka_grahova enolončnica (in v njej zadnji ostanki velikonočnih mesnih pregreh), palačinke z orehi in zadnji lanski breskov kompot iz kleti.
SonjaSOBOTA:
Goveje-piščančja juhica z domačimi rezanci; kuhana govedina in kuhano piščančje meso - na kratko popečeno, pražen krompir, hrenova omaka z naribanim jajčkom; zelena solata;
:

Pozdravček!
Špinačni rezanci s špinačo in piščančjim mesom, solata

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti karbonara

Rezanci Barilla s slanino in gobami