Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj mesno-zelenjavna rižota iz mešanice 4 polnovrednih žit ( riž, pira, tajski rdeči riž, kamut) z dodatkom čilija, ingverja, kurkume, paradižnikova solata z mlado čebulo.

Danes sem sama zato si bom pripravila mešano solato. Včasih prav paše nič kuhat.... 

Jutri in pojutrišnjem praznjenje  zamrzovalnika, konec tedna pa bova brez 

in na sporedu   , lonci pa bodo počivali......

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 11. 2012 11:11

SREDA:

Ohrovtova čorbica z govejim repom:

Pozdravček!

za ene: krompirjeva mineštra, kruh

za druge: zelenjavni narastek s sirom v pečici

za posladek:

lp

ledenka_

Včeraj je bila pica,

Danes pa bo špinačni kolač z jajci.

Jutri mesno zelenjavna rižota.

tanjaj

Danes: gobova juha, tortelini, solata

Jutri: zelenjavna juha, krompirjevi kroketi, gobova omaka, solata

Petek: rižota, solata

matejaoz

Kremna juha iz čemaža, pišč.zelenj.omaka z makaroni, radič in regrat v solati in .

Lep dan!

irenakr

Pri nas: juha iz čemaža, špageti z bolonjsko omako, regrat.

rosie

Pri meni danes:

ma ne, to je pa ena napaka, sliki se reče " tihožitje s polavtomatskim strojem za rezanje pomes fritesa " ( matr, odkdaj me je nola prestrašila s traktatom o pravilni besedi za " tist " krompir, sem čist zmešan, si ga ( skor ) ne upam več pripravit, ker ne vem kako se mu pravilno reče, to je tist krompir, ki so mu američani včasih rekli " french fry ", pol so se jim francozi neki zamerili, sedaj mu menda rečejo " iran fry " ). Skratka, če je slika že, naj ostane, morda kjerg(o)a zanima, pa lahko posredujem pri nabavi..........

Uf, sedaj sem se spomnil, pri eni naši kulinaričarki, bojo imeli konec tedna same posladke, jaz bi se tolk rad prijavil, pa ne vem kako naj to speljem ( kjer je volja, tam je pot, pravijo, bom se že česar domislil ).

Pa končno, kosilo pri meni danes:

matr, kmal mi bo zmankalo oliv, pa olivnega olja........... bo treba organizitat en dan odprtih vrat.

Ne vem če ste kaj seznanjeni s meditacijami o dovršenosti vesolja............. pa črne luknje, uf, ufffffffff

ežoj

Evo spet bolj lahko kosilo, zelnjavna juhica in cesarjeva solata. za posladek pa še nekaj čokoldnih jajčk od velike noči.

msegov

Danes pri nas zelenjavna juha z mešanim mesom,solata  s krompirjem,sladica, sadna kupa. bres tega ne gre.

Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti