Ežoj, super zgleda tista zelena riba. Žabica je postala čisto bela, ker ji je riba(k) prevzel(a) barvo.![]()
![]()
Ežoj, super zgleda tista zelena riba. Žabica je postala čisto bela, ker ji je riba(k) prevzel(a) barvo.![]()
![]()
Danes eni šmorn in kompot, jaz pa regrat s krompirjem in kvinojo z zelenjavo. Mmmmm :)
msegovVčeraj polnozrnati špageti s popečenimi rdečimi paprikami, mlado čebulo, česnom in sezamom, pokuhano s kančkom teriyaki omake.
abyDanes.
- ostanki aleluje
- regrat s ponesrečinimi pirhi
- vanilijev puding z beljakovim snegom, ki je ostal od mojih cortkanih potičk![]()
Poobedek in posladek:
- pričakovanje
- no ja...še tudi kaj bolj konkretnega ![]()
SOBOTA:
Rahla ohrovtova čorbica s koščki piščanca:

Pozdravček!
Pri nas danes
goveja juha, cvetačna solata s počenimi jajci, prata
pri kavi degustiranje potratne potice, rolade z banancami, cimetovih prestic
tabuA bo kmal kosilo?
Danes svinjska pečenka, dušena zelenjava, rdeča pesa. Posladek čokoladno-mascarponejeve kocke in orehova potica.
msegovDanes: porova juha, pečene perutničke in mlad krompir, zelena solata
Jutri: goveji zrezki v omaki, široki rezanci, solata
matejaoz
Danes pri nas: goveja juha iz repa, s krpicami, špinača iz špinače in kopriv, pire krompir, meso iz juhe, za posladjkat pa odrezki potic, pečeni posebej, orehove in smetanove, s posutimi orehi.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Masleni brizgani piškoti

Peresniki z omako puttanesca