Danes: hitra zelenjavna juha in kruh.
rosie
Srbski pasulj
Danes: hitra zelenjavna juha in kruh.
rosieGoveja juha z zdrobovimi cmoki, popecen krompir, ribji file, paradižnikova solata, sladoled z jagodami
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Danes: svinski zrezki v omaki, polenta, radič s koruzo
Midva sva imela randi v francoskem bistroju: Palačinki (Crepes) z govedino (ena verzija pot roasta), v pečici popečeno papriko in rukolo zame. Slednji sta bili samo bolj za barvo kot kaj drugega.
Moja boljša polovica je izbral palačinki v kremni omaki s kozicami, odišavljeno s kopercem. Namesto solate sva si delila zelen fižol na česnu (super fino hrustljav) in ratatouille (je takoj izjavil, da je moj dosti boljši. Mora imeti nekaj za bregom
) Zraven
s koščkom
.
Šele doma zvečer kozarček prosecca. Lep vikend vsem ![]()
Vanja
danes bo pri nas bolj lahko kosilo
-rdeč radič v solati
-domač kruh
-sveži ananas, jagode
zdaj pa grem pečt pecivo za sorodnico ki dobi obiske: biskvitne rezine s češnjami in puding kremo
lp
ledenka_Danes pri nas vse po vrsti, ampak vse brezmesno ... :)
Kuha se kisla repa in kuhan fižol (no ta bo po vsej verjetnosti zabeljen, pa je šla brezmesnost po gobe
)
zame pa pire krompir, kuhana cvetača, brokoli, korenje in jajčka na oko. ![]()
dragička, ob tvoji sliki sem že mislila, da se je ežoj vrnil iz Peruja. Sem kar pogledala, kdo je avtor slike.
kleoDanes :PASULJ BREZ MESA, pečene paprike v solati, piščančji fingrsi za otoke in domače pirine žemljice (http://www.kulinarika.net/recepti/10578/kruh/zemlje-daf)
jutri: imam že pripravljeno kokosovo torto http://www.kulinarika.net/recepti/6359/sladice/kokosova in domače pirine rezance :). To vedno naredim v kompletu s torto, ker za torto rabim beljake, rumenjake porabim za rezance :)
Danes sva imela po dolgem času svinjsko pečenko in pečen krompir, za prilogo dušen brstični ohrovt, potem pa sadje in čokoladno-mandljev (marmorni) kolač. No ja, pravzaprav smo praznovali novo delovno mesto najinega prijatelja, tako da je bilo malo bolj "zahtevno" kosilo na mestu :)
LP
SašaMidva sva imela danes pirine peresnike v solati s tuno, papriko in sirom. Posladek bo zvečer, še ne vem kaj.
abyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Srbski pasulj

Palačinkina torta z malinami