18.2. je pustna sobota

Tajska rdeča curry pasta
18.2. je pustna sobota
V torek 21.2.
diana65bojanam krofi so čudoviti. Jaz se jih bom letos prvič lotla pečt, upam da bodo uspeli vsaj pol tako lepi kot so tvoji
ledenka_Bojanca, pohvaljena, krofi so čudoviti.![]()
![]()
bojanam![]()
![]()
![]()
danes za kosilo: juha iz brokolija in cvetače, zeljne krpice
bevaDanes: goveji zrezek v zelenjavni omaki, krompir, mešana solata in jabolčni zavitek.
Migla![]()
BOJANAM: samo porečem NOM NOM NOM, PERFECT, se klanjam, dajam klobuk dol. OBOŽUJEM fotko in OBOŽUJEM vse ko prav žarite od kulinarične energije ![]()
![]()
Meine Lieben, moua malenkost pa je danes zacumpral sledeče:
Ajdov rizi bizi (vse zeleno od graha ter stročjega fižola. MY WAY!!)
paradižnikova omaka z rdečim fižolom, čebulo, česnom, različnimi zelišči
sveže nariban hren z trdo kuhano vmešano jajo
2 halbe halbe (soja,mesek) polpeta.
Takoleeeee dragi moji. Naplezal sem se! Napapcal tudi (do jutri bo dovolj)! Sedaj pa samo še tuš, pol do mesta na hitro, zvečer pa PROJEKT GONE WITH THE WIND :P :>
Cleopatro sem predelal, pa me je skoraj ubilo. Tala novi projektek pa ni nič kaj krajši. A po plezalnem dnevu?!?! No, bomo videli ![]()
danes: krompirjev golaž in solata.
rosieDanes: rižota s piščancem in grahom, zelena solata.
Jutri po vsej verjetnosti ponovitev (zaradi ostankov
). Zelo si želim cvreti krofe, pa imam premalo jedcev. To je resna težava. V bistvu ni problem število jedcev, ampak koliko krofov bi na enega prišlo... No ja, mogoče pa bom recept delila z n in ocvrla 3 krofe![]()
JJ, krofe lahko zamrzneš in bodo še kako dobrodošli za kak zajtrk ali pa kar tako malo za posladkat. Vsaj iz pol kg moke jih pa že naredi, to ne bo tako veliko. Sploh pa, ko bo dišalo, mogoče ti jih bodo sproti pohrustali.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajska rdeča curry pasta

Špageti z omako iz bazilike in parmezanom