Azijski zelenjavni lonec, polpete iz ovsenih kosmičev in sveže narejen jabolčni hren.
MBrando
Azijski zelenjavni lonec, polpete iz ovsenih kosmičev in sveže narejen jabolčni hren.
MBrando
Danes so bili puranji zrezki v jurčkovi omaki in polnozrnat kus-kus ter solata iz radiča in zelja........za posladek pa za mojo močnejšo polovico posebna izdaja ježkov (ker za se za valentinovo ne bova videla)
Ti si pa res pridna! Zelo lepo si naredila! ![]()
![]()
Hvala naor, se treba včasih malo potrudit, pravijo, da gre ljubezen skozi želodec ![]()
Danes je kuhala snaha. Goveja juhca, pečenka iz mletega mesa, grah v smetanovi omaki, tenstan krompir, endivja, kava in najboljša sladica na svetu - poljčubčki mojih treh vnučkov.
mejačkajutri bo:(za tiste ki bododoma)
-jota, kruh
večerja bo verjetno v restavraciji(ja, nekateri za valentinovo žal delamo, tako da bomo izvedli valentinovo večerjo dan prej)
lp
ledenka_goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina in pohani sv. zrezki, radič v solati
BalenkaSobota: krompirjeva juha s kolerabico, pečene perutničke (ene z medom, ene pikantne, ene klasika), pa začinjen pečen krompirček, solata
Včeraj: goveja juha z ribano kašo, pečenka, pražen krompir, kumare v solati
Danes: segedin golaž, polenta
Jutri: zelenjavna juha, ribji fileji, blitva s krompirjem
Sreda: goveja juha z rezanci, govedina iz juhe, dušena zelenjava, solata
matejaozDanes:
- en pisker jote
- kruh iz vsesorte moke, z vsesorte semeni
- en pisker čaja (šipek, meta, rman.............)
- pomaranče
Posladek:
- bohsigavedi kaj bo, je še prezgodaj
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Danes bo za sinov rojstni dan juhica,nato krompirjeva solata in pečene reberce.Torta pa bo še malo počakala ,da v sredo pride še hčerka,da bomo skupaj praznovali:)Za sladico pa bo dobil vanilijev sufle z smetano.
antonija7Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način

Jajčevci z rižkom