Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Azijski zelenjavni lonec, polpete iz ovsenih kosmičev in sveže narejen jabolčni hren.

MBrando

Danes so bili puranji zrezki v jurčkovi omaki in polnozrnat kus-kus ter solata iz radiča in zelja........za posladek pa za mojo močnejšo polovico posebna izdaja ježkov (ker za se za valentinovo ne bova videla)

Ninja24

Ti si pa res pridna! Zelo lepo si naredila!

naor

Hvala naor, se treba včasih malo potrudit, pravijo, da gre ljubezen skozi želodec

Ninja24

Danes je kuhala snaha. Goveja juhca, pečenka iz mletega mesa, grah v smetanovi omaki, tenstan krompir, endivja, kava in najboljša sladica na svetu - poljčubčki mojih treh vnučkov.

mejačka

jutri bo:(za tiste ki bododoma)

-jota, kruh

večerja bo verjetno v restavraciji(ja, nekateri za valentinovo žal delamo, tako da bomo izvedli valentinovo večerjo dan prej)

lp

ledenka_

goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina in pohani sv. zrezki, radič v solati

Balenka

Sobota: krompirjeva juha s kolerabico, pečene perutničke (ene z medom, ene pikantne, ene klasika), pa začinjen pečen krompirček, solata

Včeraj: goveja juha z ribano kašo, pečenka, pražen krompir, kumare v solati

Danes: segedin golaž, polenta

Jutri: zelenjavna juha, ribji fileji, blitva s krompirjem

Sreda: goveja juha z rezanci, govedina iz juhe, dušena zelenjava, solata

matejaoz

Danes:

- en pisker jote

- kruh iz vsesorte moke, z vsesorte semeni

- en pisker čaja (šipek, meta, rman.............)

- pomaranče

Posladek:

- bohsigavedi kaj bo, je še prezgodaj

Mygrace

Danes bo za sinov rojstni dan juhica,nato krompirjeva solata in pečene reberce.Torta pa bo še malo počakala ,da v sredo pride še hčerka,da bomo skupaj praznovali:)Za sladico pa bo dobil vanilijev sufle z smetano.

antonija7

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti