Danes: goveja juh z ribano kašo, rižota, radič s fižolom

Bovla po kitajsko
Danes: goveja juh z ribano kašo, rižota, radič s fižolom
Mi smo imeli danes pašta fižol in kruh-
rosieFul različnih jedilnikov, ni da ni. Včeraj smo jedli piščančji file v listnatem testu z eksotičnim ohrovtom in mehko solato, danes pa ohrovt s krompirjem v pireju in ombolo. - vrzote po moje.
Ežoj šele zdaj sem videla, da si opazil cajtng v mojem zadnjem prispevku, pa si videl, da so fižolčki vse prebrali in ni skrili , zdej pa ne veš več kaj .
Vanja, jetrc se ne dobi... oz. ne ustrezajo higienskim standardom (beri - smrdi ves supermarket po njih, tako da jih raje ne kupim).
Danes rižota z gorgonzolo in orehi, dušena špinača, in druga faza izdelave Meringate d'inverno, jutri tretja faza (poskušanje) :)
LP
SašaVčeraj popečene rdeče paprike s česnom, pečen krompir in tiramisu.
abyPETEK:
"Makaronflajš" (z ogromnimi makaroni), zelena solata, princes-krofki:

Pozdravček!
Danes krompirjeva juha (nekateri so imeli zabeljeno z ocvirki), slivovi cmoki iz domačih sliv iz skrinje.
msegovmi pa: fižolova juha in slivovi cmoki iz domačih sliv iz skrinje.
catcatPri nas: ajdovi žganci, piščančja obara.
rosieDanes: korenčkova juha, zdrobovi cmoki in goveji zrezki v omaki, zeljna solata.
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla po kitajsko

Veganski narezek z nachosi