Pečeni domači "grumpi" in solata iz kitajskega zelja ali pa kislega zelja, bomo še videli!
msegov
Enostavna zelena juha
Pečeni domači "grumpi" in solata iz kitajskega zelja ali pa kislega zelja, bomo še videli!
msegovNikol slišala
, kaj so to grumpi?
Ocvirki. Tolsti grumpi pa so večji, meseni ocvirki, narejeni s cvretjem obrezlin.
s0ncek*Je ravnokar romala v pečico: zloženka iz kislega zelja, polnozrnatega riža in malo mletega mesa (za okus).
Ninja24Midva pa danes: burek iz kislega zelja in zraven sv. kare.
tanjajPolnjena paprika, pire krompir, zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi| beva je napisal/a: |
Nikol slišala
|
tako kot je razložil/a sOncek grumpi so ocvirki, mi imamo pa danes mesne ocvirke, to so tai koščki mesa in špehca in jih mi ponavadi kar pečemo na masti. Okusni, ampak za jest v majhnih količinah in poredko! :)
msegovPri nas pa danes gobova juha, pečena krača in solata za ene, za nas brezmesne pa ješpren (po receptu iz baze : biserček), solata, proti večeru pa bom spekla idinjačo.
Rekreacije z lopato pa je bilo kar precej v dopoldanskem času.
regica
Goveji golaž s testeninami.
lp
danes: česnova kremna juha, zapečen mesni sir in sveža zeljna solata s toplim krompirjem
bevaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Enostavna zelena juha

Biskvit s slivami