Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes zadnja porcija mesnih kroglic.
Pigs in a blanket za jutri in verjetno pojutrisnjem. :)
Stalnice mi ni treba posebej povdarjati, a ne?

Vanja Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 22. 2012 16:16

Včeraj: pire krompir, komare v omaki, hrenovka

Danes smo se po pohodu nad Mače in maši pustili mami razvajati: goveja juha, krvavice, pečenice, rebrca, krompirjeva solata v dveh variantah, potem pa jogurtova pita( naš prispevek), potica, mafini in-

tabu

Vanja: Pigs in a blanket? Tak hladno je tam preko, da boste pujčeke oblačli? :D
Če ne drugo, pa lahko zaupaš recept oz. kaj to je?

MBrando

Ežoj, trenutno (do pomladnega prestavljanja ure) sem Slovenija+4 Konkretno mrzlo, nekje minus 19 imamo, oz. računalnik kaže minus 30 wind chill... LP

Saša

Goveja juha z ulitimi nudlci (jeeee, so mi uspeli, so bli taki, kot jih je delala stara mama - kje je smeško za zmagoslavje???? ), riž, včerajšnji zrezki v smetanovi omaki, dodali smo malo šunke in kislih kumaric, za solato ruske kvašene bučke.

lp

cervus

Danes: porova juha, pire iz in zelene, špinača, polpeti in solata.

Kava in orehove rezine ob meditaciji na soncu.

rosie

Solata, pečen puran, pečen krompirček

Domača brokoli juhica in zdrobovi žličniki (trdi kot kamen, saj imam takšne najrajši!!!! Edino 5min več bom drugič kuhal, ker so bili še malo surovi v sredini, a nič ne de. Še vedno slastni. Učim se sproti)

P.S: Hvala vsem vam za navdih, ideje, pozitivne misli ter smešne in simpatične komentarje in teme!!!

MBrando

Danes :

kruh, teran

ežoj, nisem Ričard, a kakšen kingdom ti že zrihtam

lp

mzm

Danes: gobova juha, svinjska ribica v omaki, pražen krompir, mešana solata, čokoladno-kokosova torta z bananami

, cappuccino

breskva

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti