krilca in pečen
, ledenka v solati.

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami
krilca in pečen
, ledenka v solati.
danes razkuhani kruhovi cmoki in okusna gobova omaka s puranaom
catcatKakšna pol leta že spremljamo vaše umetnije pa smo se odločili, da kakšno svoje kosilo podelimo tudi mi z vami... Hvala za vse ideje do sedaj!
Danes pri nas kraljevski hamburger (pleskavica polnjena z odojkom in sirom - smo mal reciklirali!) in 2 deci domačhga rdečga:

Za začetek več kot odlično.![]()
![]()
Mesne kroglice v omaki (Ljubezen skozi želodec), kruhovi cmoki in zelena solata.
Dare_dr tale tvoj hamburger izgleda slastno :)
LizzieDare-dr.. te kar takoj prekrstim...Dr Holesterol![]()
Z slavnimi besedami mojega kolega...KUA BI MU DELU (hamburgerju pač da ne bo pomote).
Danes bo kar mešana zelenjava in krompirček iz pečice.....
polarbear
Dare dragi, tole tvoje kosilo izgleda pa tako ![]()
, da je kar hudo. Prava reč, pa holesterol.![]()
Vceraj goveja juha z rezanci, pecen piscanec in pecenka teletina, mesana solata
Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, mesnI zvitki polnjeni z mesanico susenega paradiznika, sira in sunke,toasta in jajc, zelenjavni riz, paradiznikova solata
Jutri sarme, pire krompir
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes je bilo kosiko nabrzino,petkov golaž,široki rezanci,fižolova solat,(fižol iz kozarca) za sladico pohod na Rašico, tam pa čaj in Vodiške preste.
MilžiSashika, kje pa ti pravzaprav živiš? Po pisanju sodeč en do dva časovna pasa pred nami! A je Rusija, Kazahstan.....
Dohtar dare: dobro došel! A si kaj poskusil tole tvojo kulinarično mojstrovino poštupat s cimetom?![]()
Pri meni danes:
Za posladek pa nič ( kdo pa je še videl, da se baklava je isti dan, kot je narejena ).
Če kdo vidi Ričarda ( ja unega ki je ponujal konja za baklavo.......... ma ne, kakšneg konja, tega ni imel, ponujal je kingdom za balkavo.......... to je spet uni Shekespeare nekaj zamešal ), naj mi sporoči, imam nekaj za njega ( a tudi kingdom bi mi prav prišel ).
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Casarecce iz čičerike z bučo, porom, brokolijem, šetrajem, parmezanom in olivami

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom