Danes : juha z zdrobovimi žličniki in Osso Buco, po receptu ki ga je objavil Sarabande. Zelooo dobro.
http://www.kulinarika.net/recepti/15394/mesne-jedi/osso

Escada
Danes : juha z zdrobovimi žličniki in Osso Buco, po receptu ki ga je objavil Sarabande. Zelooo dobro.
http://www.kulinarika.net/recepti/15394/mesne-jedi/osso

Escada
Danes: goveji zrezek na čebuli, mešana zelena solata, orehove palačinke, kapučino.
To bo za Ežoja, ki rad je ribe.
Danes domača pica, kislo zelje z velikooo bučnega olja in pa nekateri so/smo jedli zabeljen fižol. Sladica sladke mandarine, sprehod s štirinožno prijateljico, kakšna skladba od Mi2 --> popolno! Aja pa mati bodo pekli ruladi! :D Orehovo in navadno z marmelado.
msegov
Escada, pozdravljen, zakaj se bolj pogosto ne oglašaš? ( mi fantje bi mogli bolj skp držat, če že prideš, pazi se, neki je v modo prišlo pritrkavanje ( saj ne vem točno kaj pod tem mislijo, zdi se mi, da je lahko boleče
)).
Pri meni danes:
*ebeš ti njihove tehnolege! Na vrečki piše, da naj se kuha 9 min, računal sem bo 15 min. čist dovolj.................. pa ni bilo, jaz pa nič preverjal ( saj so bili boljši kot "al dente", kuhani pa vsekakor niso bili.
Nobenih rafalov za posladek.......... uf, uf, bi pasala kakšna baklava!
ežojDanes bili na kosilu pri domačih. Pohani zrezki od pišk, tenstan krompir, dvoje vrst solata (paradižnikova in zelena), za posladek nič, pa bi kaj, se bojujem da ne grem odpret temne
,
. Oh kako je težko se zadržat![]()
![]()
lučica
Temna čokolada ne redi, pa še zdrava je. Lučica, nič se bojevat, kar odpri jo in uživaj
!
lp
cervusŠpagetki s
kockicami v smetanovi omakci, velika skleda ledenke.
Danes: goveja juha z rezanci, svinjska pečenka, solata in jabolčni zavitek.
rosiegoveja juha z rezanci,
pečenica, kisla repa in domač ajdov kruh![]()
![]()
Danes:
(krvavice domače), matevž, repa z ocvirki, orehi (piškoti)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato