Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Savici od melancana i hrenovke sa sirom pa još uz to puno puno salate ... i zelene i paradajza i paprike i luka... njama... Lidija...
Danes: Ražnjiči na žaru - mešano: bučke, meso, paprika ... - marinirano v olivnem olju in česnu. Velika skleda paradižnikove solate. Za desert: sladoled. burbonka
piščančja stegna na žaru, na žaru bučke,paprike, šampinjoni... kuhana pira in paradižnik lp dome
Pileća juhica, a zatim po želji mojeg supruga kuhana šunka, kozji sir, paradajz i paprika. Lidija...
Špageti s čebulo, česnom, bučkami in paradižnikom, posuti s parmezanom, solata z rukolo, kozjim sirom in paradižnikom Blitva, mlad krompir, losos v foliji, solata z rukolo lucija
krompirjeva juha z jurčki s popečenimi rezinami kruha, piščančji file na žaru, mešana zelenjava na žaru, solata, za popoldne pa marelična pita iz pirine moke lp dome
Petek: boranija, krompir v kosih Sobota: špinača z domačega vrta, pire, hrenovke, za sladico pa rolada z domačo jagodno marmelado Nedelja: goveja juha, pražen krompir, polnjena svinjska rebrca, zelena solata s fižolom, kremšnite.
Riblja juha Lidija...
Lidija, kako pa narediš ribjo juho? Janja
U lonac s hladnom vodom stavim ribu, maslinovog ulja, bijeloga luka, lovorov list, papar u zrnu, peršin, malo limunovog soka i paradajz. Kuhanu ribu očistim i narežem na komadiće te vratim u procijeđenu juhu. Uz juhu skuham i rižu pa si svatko sam stavlja koliko ga volja. Juhu posipam friško nasjeckanim peršinom. Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti