Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danas ne kuham!!! Imamo još mahuna od utorka, od jučer još imamo ručka... ne treba hranu bacati. Samo ću nam napravit puding. Lidija...
Danes polnjene bučke in paradižnikova solata. Treba bučke pospravit z vrta, ker se nevarno hitro množijo! Martina Gajšek
Juha od suhih vrganja, pečena svinjetina, krumpir, slanutak, cikla (rdeča pesa). Slanutak ću prvi puta i pripremati i jesti tak da me baš zanima... Lidija...
Kaj pa je "slanutak"? - Poročaj. Pozdravček!
Slanutak je čičerika. Lidija, tudi mene bi zanimalo, na kakšen način ga boš pripravila. Jaz ga dam v kakšno zelenjavno juho, ali pa med solato. lenka
Slanutak je čičerika. Lidija, tudi mene bi zanimalo, na kakšen način ga boš pripravila. Jaz ga dam v kakšno zelenjavno juho, ali pa med solato. Pri nas za kosilo: včeraj: stročji fižol, zabeljen s kislo smetano in ocvirki, tiramisu danes: zrezki iz pljučne pečenke, na hitro popečeni, jajce na oko (biftek z jajcem), priloga riž, zelena solata. lenka
Danes: ocvrte sardelice in krompirjeva solata. burbonka
cvetačna krem juha, jajčevec in bučke popečene na žar plošči, jajčni namaz, kozji sir, kruh iz pirine, ajdove in sojine moke lp dome
Da tudi pri nas bučke kar norijo, tako da so za pojest. danes polnjene bučke, pire krompir. ANJA
Slanutak/čičerika: Namočiti slanutak u hladnoj vodi preko noći uz dodatak malo bikarbonata. staviti u hladnu vodu i zakuhati. Pred kraj kuhanja zapržiti na malo uljua sitno isjeckan crveni luk, pancete, dodati slanutak, ružmarin i nekoliko listova kadulje, posoliti, servirati toplo. Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti