Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Lidija, to so polnjene testenine s sirom. Poglej na tole stran: http://www.mlinotest.si/recepti.php?item=100 Lep dan ti želim! LP, Stanka
petek: ričet brez mesa, hrenovka, solata sobota: svinjski krementeljci v naravni omaki, pire krompir, solata, sladoled Julija
Pržene trilje i blitva s krumpirom... popodne na rođendan. Baš mi se jede rođendanska torta! Lidija...
V pečici pečen krompir s papriko in pivskimi klobasami. Malo pred koncem peke pa čez še nariban sir. Za posladek sladek bučni zavitek in jabolčni kompot. LP, Stanka
Juneća juhica s graškom, mrkvom i sitnom tjesteninom, dinstani kunić i piletina, široki rezanci i brokula kuhana na pari. Lubenica za desert. Lidija...
nedelja: prežganka, ocvrt piščanec, riž z zelenjavo, solata Zdaj grem pa na zasluženi dopust. Kuhala sicer bom, ampak drugega pa ne kaj dosti, razen plavanja in martinčkanja, pa kakšen sprehod bo tudi. Pozdrav vsem, ki se boste še naprej potile za domačimi štedilniki. Se tipkamo čez 10 dni. pa,pa Julija
Goveja pečenka z bučkami in papriko, kruhovi cmoki, zelena solata LP, Stanka
Sobota: lignji s krompirjem za eno polovico lačnih, za drugo polovico lignji v paradižnikovi omaki, zelena solata smo tudi večerjali: som po mlinarjevo, rozinov kolač - pa deci refoška, ki ga je mož prinesel s Primorske nedelja: goveja juha, krompirjevi cmoki z mesnim nadevom, solata danes: ostanki juhe, polpeti po moje - mleta pečenka, nariban sir, jajce, začimbe, parmezan . spaniram in spoham, solata Tina
Danes grahova kremna juha, zrezki v omaki z gobicami (nabrali včeraj na Rogli), pire krompir, zelena solata. LP, Stanka
Paradajz juhica, musaka i zelje salata. LP! Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti