Včeraj: zelenjavna rižota, motovilec
Danes: pire krompir, špinača, pečen piščančji file, zelena solata
tanjaj
Včeraj: zelenjavna rižota, motovilec
Danes: pire krompir, špinača, pečen piščančji file, zelena solata
tanjaj
PETEK:
Segedin golaž, pečenica ter nekaj slanega s feto:

Pozdravček!
Mi danes: osličevi fileji v pečici, dušen riž s koruzo, korenčkom, grahom in stočjim fižolom ter solata iz zelenega in rdečega radiča.
Sladica: mandarine
msegov
Cvetačna kremna juha s pridihom brokolija in popečenim toustom, pica in limonada.
lp
Danes:
- prežganka, temno rjava...
- smojke
- popečena slanina
- kruh iz moke 1100
- vino
- čaj
Posladek:
- zvizzzzzzzzzzzzzz....................
![]()
![]()
Danes za kosilo godla, palačinke
dolenc52Uf, une zverinice v meni imajo še kar piknik, vendar se že utrujajo: danes mi je boljše kot včeraj in predvčerajšnjim, edino nimam nobenega apetita. Včeraj sem za kosilo izvadil iz zmrzovalnika boranijo ( en krožnik, polovico pojedel za kosilo, drugo polovico ( komaj ) za včerjo.
Danes mi se nič ne je, tole pride kot nekakšno zdravilo ( petršilj, domači, pa ne iz zmrzovalnika ):
Tist jogurt so mi podtaknili, niso imeli drugega, kje bi ja kupil bio in te fore, ne trzam jaz na to ( pa še za nameček, v tem kapitalizmu čist ničemer ne verjamem ).
ežojPrebranec in pleskavice
kanarčekPica.
lp
cervusV vinu dušeni puranovi srčki z zelenjavo in suhimi gobami in velika skleda solate, namesto sladice pa v dir okoli bližnjega hriba (odpravljamo posledice nepremišljenih dejanj zadnjih par tednov).
SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jernejev zelenjavni curry

Beljakovi vetrci s kremnim polnilom