Danes sem mogel it v prestonico na nekakšno cepljenje ( nekaj v zvezi z razvratom, saj ni važen ). To poteka tako, da ti preluknjajo kožo na dveh mestih, na enem pustijo noter ( v mene ) žive une živalce, skozi drugo luknjo pa dajo mrtve. In pol ta zaščita poteka tako, da une žive živalce ( al se im reče virusi al bakterije, kaj pa vem ), ko naj bi me požrle, zmeraj srečujejo telesa onih mrtvih, in si rečejo: če ga bomo preveč srali, bomo mi tudi mrtve, in pol skrbijo, da se preveč na namnožijo in to deluje tudi, če v telo vdrejo tuje živalice. Vse to ni 100%, ampak, jaz sem tako razumel ( sicer pravijo, da so to dva cepljenja, kot da jaz ne vem ). Skratka, te živalce so sedaj v meni in je baje nerodno, če so lačne, pol pa po žilah laufajo in iščejo nekaj za pod zob, in po ta manjših žilah s s kremplji odrivajo od sten žil ( te živalce so baje dokaj mejhne ) in to se čuti kot kakšno žgečkanje. Najboljše je če niso lačne, in, baje, zelo rad imajo ribe. Zaradi tega, danes pri meni: 
Matr, moram še pazit na pritisk, če mi poraste, bo začelo špricat na vseh luknjah.............. čist ves sem preluknjan.
ežoj
|