Bravo Ežoj! Kruta resničnost za neuke.![]()

Bučni mufini s kremastim nadevom
Bravo Ežoj! Kruta resničnost za neuke.![]()
pri nas danes: http://www.kulinarika.net/recepti/9670/priloge/zeljne-k, zraven še malo meseka popečenega na čebuli
. Zelo je bilo dobro![]()
![]()
Matr, ežoj, rasturaš!!!!!!! ![]()
(ta novi smeškoti še kar ne delajo) [valjanjeodsmeha]
lp
P.s. špageti z mesno omako in solata (ostala v vrečki)
cervusMoji so si izmislili lazanjo in solato. ![]()
![]()
ežoj,
!
elaphus, a solata kar iz vrečke
?
Ste mi naredili gušte s krompirušo, pa sem naredila nekaj, vsaj od daleč podobnega : pita s krompirjem in dušenim svežim zeljem, v pečici pečena buča
in skleda radiča
Premišljujem, če bi namesto novoletne torte naredila velikonočno pinco ![]()
lp
mzmgoveja juha z rezanci, pečena riba
BalenkaJa, mzm, solata v vrečki -pri nas nam jo zelenjavar da v vrečko, ko jo kupimo ![]()
![]()
A pri vas jo v flašo zapakirate???? ![]()
(heeeeecaaaaam seeeeeee)
lp
cervusV naših koncih po novem niti zdravil niti knjig ne dajo več v vrečko (če je ne plačaš posebej), v MK stane, lepa sicer, 7 centov.
Današnje kosilo: enolončnica brez imena: korenček, krompir v kockah, govedina iz juhe in široki rezanci. Jo jemo tradicionalno, ampak posebnega imena zanjo pa nimamo.
Pozno popoldan: kava in sveži piškoti, pa v
in v štajersko prestolnico pogledat, kako se umira na odru. (La boheme, potem še kava in klepet v SNG kavarni, v dobri družbi, seveda).
rimljanka
Pri nas solato še dajejo v vrečke, ampak mi jo jemo iz sklede ![]()
lp
mzm| mišzmoke je napisal/a: |
Pri nas solato še dajejo v vrečke, ampak mi jo jemo iz sklede
lp
|
Zdej ste me pa čist zmešali: a pol se juha iz vrečke ne je iz vrečke, ali kako?![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni mufini s kremastim nadevom

Kitajski kruh