Danes pri nas: krompirjeva musaka, zraven pa 3 vrste radiča.
rosie
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Danes pri nas: krompirjeva musaka, zraven pa 3 vrste radiča.
rosieDanes bolj zelenjavno obarvano kosilo: dušen ohrovt, ostanek blanširane špinače od včeraj, zelena solata s tuno, pekorino in mocarela. Svež kruh :)
SašaOčitno so dnevi štrukljev, saj smo jih tudi mi imeli včeraj za kosilo, zraven pa seveda mešan kompot.
Danes pa bo juha s palačinkami, makaronovo meso z veliko zelenjave in zelena solata. Aja, pa štrudelj je tudi za posladkat.
bosaGrahova godla, pojma nimam kako se ta jed pravilno imenuje, vsebuje kuhan fižol, riž, ki se kuha v istem loncu, pa kralj živali noter stopi (
), brez E-jev je itak čist zanič, poleg deci domače jurke.
Včeraj so bili za kosilo slivovi cmoki in kompot, danes sem imela v mislih hrenovke v listnatem testu... a sem testo pozabila dat ven iz skrinje. ![]()
![]()
Danes francoski krompir za moje
in seveda solata
Zame dušen
file, krompir, rdeča pesa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vampi s polento, zelenjava.
dagapri nas pa bo danes fižolova juha, pečena vratovina v ponvi, pomfri, zelena solata s čičeriko ter pečena zelenjava v pečici z bešamelom iz jajc ter k. smetane
zokica
Kosilo danes pri nas:
- en pisker pasulja
- kruh, salame, sir, olive, sadje...so na dohvat ruke
- feferoni, sušen paradajz v teranu, kutine.....so spodaj desno....
- vino je eno polico višje
(in jst sm frej kot ptiček na vej press)
![]()
Mygrace
Danes kisla repa, pire krompir, pečenica in fileji piščančka
Za posladek: pečeni maroni
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci

Ribja juha s testeninami