Danes: zelenjavni tris na hitro, skutini njoki, mešana solata, ![]()

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko
Danes: zelenjavni tris na hitro, skutini njoki, mešana solata, ![]()
Moje kulinarične domislice od sedaj še samo za moje drage.... čakam na ultrazvok trebuha in "uživam" v žolčni dieti.... blutavo in brez okusa.... ![]()
Včeraj: Pasulj s kračo
Danes:
juha, pečena puranja bedra, pire
in
u salat.
Kaj pa jaz mulčam, pa raje ne bi pisala...![]()
Uživajte v okusih in mastni zimski hrani še zame ![]()
Evo za spremembo slikica včerajšnje rižote z morskimi sadeži, mehka solata z češnjevim paradižnikom, sirom in
balzamično glazuro.

Danes smo okrnjena družina, zato bo za kosilo goveja juha z ribano kašo, špageti z mesno omako za moja mdva lubčka (ops. moža in sina), meni pa spet diši po ribah, zato bom rajši tunino omako, zelena solata z motovilcem
Za posladek sprehod po Ljubljani in ogled lučk in obvezen postanek na kostanju in kuhanemu vinu...
Jutri pa goveja juha z zdrobovimi cmoki, stefani pecenka, pire krompir ali pečen (?), kuhana zelenjava ali grahova omaka, mešana solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 03.dec 2011 11:53
Goveja juha z rezanci, kuhana govedina, pražen krompir, črna redkev v solati, štrudelj od včeraj in
.
lp
Danes:
- kokošje goveja juhca z vlitimi nudlčki plus korenček in peteršiljček...plus žlica rdečega vina na vsak krožnik...
- pire krompir
- govedina iz juhe, tanke šnitke..malo pokapljane z juhco, da se ne izsuše..
- en malček jabolčne čežane
- skledurina radiča (predzimski tajo oz. obglavljenje radiča, ki noče delat glav
)
- pomaranče za pokušino (akcija pri sosedu)
Posladek:
- luči, več luči!
![]()
![]()
didudidu![]()
![]()
![]()
Mygrace
Danes; goveja juha z rezanci, špageti z zelenjavno omako in zelena solata. Za sladico pa rožice, oz. fernandoti št. 2.
Migla![]()
Govedina po indijsko, varianta vindaloo, basmati riž zraven:
Danes: pražena goveja jetrca in kislo zelje+brizgani piškoti od mamamie
Jutri: goveja juha z domačimi rezanci, meso iz juhe, pražen krompir, hrenova omaka, solata ali rdeča pesa, bomo še videli kaj bo! Za posladek pa še brizgani piškoti, če jih bo kaj ostalo! :)
msegovDanes: pečena svinjska rebrca, pečen krompir, radič . Za posladek pa rižev narastek z jabolki.
rosie

Pri nas prežganka, rjavi riž in mesne polpete iz pečice :)
yulchiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko

Polnjene gobe