Juha, rizibizi, piščanec na putrčku, endivija s krompirjem, čaj, voda, vino.
Mygrace
Gratinirani svaljki
Juha, rizibizi, piščanec na putrčku, endivija s krompirjem, čaj, voda, vino.
MygraceDanes nobenga vina ( baje lahko dobim vino v kolenu
). Enolončnica od kislog zelja:
Za posladek un jadin kos torte: do malo prej sem je čakal, več pa nisem zdržal.![]()
Meni se zdi to tvoje kosilo čist okej. Pravzaprav zelo dobro. Kaj se boš pa za kos torte sekiral? Saj znaš sam, drugač pa ima da odeš v hotel Sacher na Dunaju (preferiram Vienna, to mi vedno piše na avionski karti). Samo v teh hotelu so grozno drage sobe, za kos torte pa si drznejo dat v žep skoraj 12 evrov. Ma, se gre malo v Hof in je takoj ceneje.
Aha, če grem z vlakom tudi na vozovnici piše Vienna. V oklepaju pa Wien-Meidling.
Jaz v bistvu razmišljam kako preimenovati Maribor
zlatiribonmbJaz sem si danes za kosilo privoščila eno banano, eno jabolko in skodelico odmrznjenih malin s sladkorjem.
rosieDanes: enolončnica
Jutri: segedin golaž, krompir v kosih
Sreda: zelenjavna juha, lazanja, radič v solati
matejaozDanes: okusni ričet z zelenjavo, čokoladni mouse
mineštra iz suhih stročnic, palačinke z marmelado, breskov kompot
BalenkaDanes: goveja juha z rezanci, dušeno sladko zelje, krompir v kosih, naravni goveji zrezki
Jutri: zelenjavna juha, puranji narastek, zelena solata, radič
NENA58Sarma s kruhovimi cmoki je bila neverjetna kombinacija! Priporočam!![]()
![]()
Danes svinjski zrezki v omaki s šampinjoni, testenine,
za![]()
pa makaronšlajf
(tako makaronovo meso imenuje naš tastarejši
)
kitajsko zelje v solatki z obveznim bučnim oljčkom...
Zadnji nepraznični teden... v nedeljo že prva adventna.... bo treba začet pucat po bajti...![]()
Danes bo brokoli župa. Seveda iz vreče. Govedina stroganof (naj mi pokojni grof odpusti grehe in car tudi), cvetačni narastek in solata. Rdeča pesa. Sem si zjutraj oblekel snežno belo srajco in se moram malo obarvat![]()
Za sladico nimam pojma- Sem se pa spomnil, da imam v špajzi prebranac v konzervi. Pir itak (sem ga skril in celo dopoldne že iščem), in kak cigaret. To sem tudi skril v en predal. Ne vem, v kateri. Ker imam veliko predalov, je iskanje grozno. Čist se mi že roke tresejo. Od pričakovanja jutrišnje godlje.
zlatiribonmbKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani svaljki

Pure svedri s paradižnikom in baziliko