Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Pa kaj vas motijo tisti yyy, tista, kateri je bilo namenjeno je razumela ( in prišla ).

Pri meni včeraj kosilo s familijo, danes pospravljanje ostankov, za posladek enako:

naj povem še, da se v dveh trgovinah ni dobila čokolada za kuhanje, pa sem naredil s mlečno.

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 20.nov 2011 15:45

Megla in dober pečen krompir+solata.

zlatiribonmb

ežoj je napisal/a:

Pa kaj vas motijo tisti yyy, tista, kateri je bilo namenjeno je razumela ( in prišla ).

Pri meni včeraj kosilo s familijo, danes pospravljanje ostankov, za posladek enako:

naj povem še, da se v dveh trgovinah ni dobila čokolada za kuhanje, pa sem naredil s mlečno.

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 20.nov 2011 15:45

Ežoj prišparaj tisti kos zame, pol lahko napišeš tud xy, če češ...

jade

Včeraj sem kosila pri prijateljih ( sem sama doma).

Danes sem si spekla postrv, zraven skleda radiča s toplim krompirjem in rukolo.

rosie

Danes: goveja juha z domačimi jetrnimi cmoki, pečeno meso (piščančje prsi, svinjska ribica, svinjski kare - po želji za vse izbirčneže), riž in solata.

Za posladek pa tiramisu (takoj pa bi eno to skodelico zamenjala za kos ežojeve čokoladne )

Jannaa

goveja juha z ribano kašo, pražen krompir, grah in korenček v omaki, pečeno pleče od odojka, radič in zelje v solati

Balenka

Jaz pa jutri dobim en zelo pomemben obisk, meni drag. In bom skuhal juho iz vrečke, dunajske, solato in skalajsampiral bom kartofl. Prej pa sebe. Kako bo to izgledalo povem day after. No, jedlo se bo, predvsem pa čvekalo. Komaj čakam. Za one betežne sem pa pripravil cedevito pa mg+ca mineralko.

zlatiribonmb

danes: endivija s toplim krompirjem in trdo kuhanim jajcem. Potem pa pistacijina balkava.

Jutri: najbrž bo post zaradi današnje baklave.

Sonja

Danes bo dvojno.

Kot prvo bo za ene Ješprenova enolončnica s prekajenim mesom. To je drugač baje ričet. Kruh in sadje.

Zame bodo pa dunajski. Brez kruha in sadja.

zlatiribonmb

Včeraj smo jedli "domače, domače" (tako temu kosilu reče mož): pečenice, kislo zelje in krompirjevi žganci (seveda z ocvirkovo zabelo). 

Danes bodo verjetno zapečeni ravioli (z melancani, orehi in feto) in solata.

roža

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti