Danes : včerajšni ričet ,solata, kremšnita(kupljena)in![]()

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Danes : včerajšni ričet ,solata, kremšnita(kupljena)in![]()
Včeraj: svinski želodčki s krompirjem v omaki, pizza
Danes: goveja juha s palačinkami, pečen piščanec, pire, kumarična prikuha, solata
bosa
sreda: goveja juha, njoki, eni pa kuhan krompir in (spet) dušeno rdeče zelje so bili eni taki čudni dnevi...![]()
včeraj: goveja juha z rezanci, pražen krompir, govedina iz juhe, kitajsko zelje v solati s korenjem in koruzo in prelivom
danes bo pa
: kislo zelje, krvavice in pečenice ter domač kruh![]()
![]()
JU JU HUHUHUUU. Miška, zlata si.
mejačka
Danes:kislo zelje ,pečenice,domači kruh-ta je na sporedu vsak dan.
golubićDanes pri nas goveja jetrca in kruh ter kislo zelje z bučnim oljem! Njaaammm!!
msegovSarma, nešto kao sarma, jelo pravo, sarmaaaa..... in pire krompir ![]()
Pri nas danes fižolova juha z makaroni, skutina pena z malinami in borovnicami na piškotu, za popoldansko lakoto domača pizza
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
Miškazmokce, jaz sem vriskala ob tvojih fotkah..pa če so z Vriska al pa ne![]()
Danes (kuhano, ne pa še pojedeno):
- čorbica iz repe in krompirja plus peteršiljeva korenina (ne kvadratna), kimel, majaron, ajnpren, peteršiljevo šavje, lovorjev list iz Naše dežele in ne iz Turčije..česen iz domačih logov nekje okrog Škofje Loke...
- kruh
- čaj, veliko čaja...
Posladek:
- sestavila bom otmeno pisemce nekomu na visokem položaju, ki me vabi na odkritje neke spominske plošče...
in je napisal, da se dobimo NA hiši...
- skratka, jaz bom čakala na strehi, uni dol naj pa delajo kar čjo
(tko da tista gos Likovičeva je še tamala malca press KVAK
)
![]()
.............
Mygrace
PETEK:
Korenčkova juhica, bela polenta s skuto in peteršiljem, pražena goveja jetrica, zelena solata:

Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin

Zviti krofi