Ežoj, prepričana sem bila da je to ohrovt, kateremu se ni razvila glava zaradi-morebiti-slabih rastnih razmer. Zato sem rekla, da če ni ohrovt, je pa barzota.Sem malo poguglala, pa prelistala razlago Rimljanke in še koga in se podučila.
mejačka
Ežoj, prepričana sem bila da je to ohrovt, kateremu se ni razvila glava zaradi-morebiti-slabih rastnih razmer. Zato sem rekla, da če ni ohrovt, je pa barzota.Sem malo poguglala, pa prelistala razlago Rimljanke in še koga in se podučila.
mejačka
Če sem ddaj v zadregi kaj skuhati si ogledam kakšno kazalo kuharske knjige in hitro pridem do ideje.
Pozdravljeni vsi mojstri kuhe!
Marija
abc321Nekateri pa si - če smo v zadregi ali ne - ogledamo tole temo
.
Pri nas danes čebulni kiš in endivja z zeljem. Pozno popoldne za sladico palačinke z vročimi borovnicami in sladko smetano.
rožaVčeraj: goveja juha z ribano kašo, kislo zelje, pire krompir, pečenice
Danes: zelenjavna juha, domače skutine štruklje, kompot, od včerja zelje, pečenice, kruh
Jutri: zelenjavna juha, špageti z mletim puranjim mesom po bolonjsko, sir, zelena solata
Nedelja: goveja juha z rezanci, pečen krompir, dušeno zelje, pečena piščančja bedra, jabolčni štrudelj
NENA58
KAJ BO JUTRI ZA KOSILO? JA NAJBOLJ HITRO IN ENOSTAVNO JE KROMPIRJEV GOLAŽ ALI PA LAHKO TUDI POLNJENE PAPRIKE Z KROMPIRJEM PEČENE V PEČICI IN ZALITE Z LADKO SMETANO
jupidanes piščanec z rižem v pečici
kuharček janVčeraj tortilje s pikantnim piščancem, svežo kumaro, papriko in paradižnikom.
abyvčeraj:pečen piščanec,mlinci, zelena solata
danes:musaka s krompirjem in mletim mesom,zelena solata
jutri:goveja juha z rezanci,pražen krompir ,pečenka,solata
marjeta10Danes: ocvrti melancani ( z domačega vrta), zelenjavna rižota, solata. Pa še nekaj segedina je od včeraj ostalo.
Mihaela007Danes bodo polnjeni lignji (nadev iz sesekljanih lovk, česna in peteršilja, med pečenjem zalito z belim vinom), krompir in solata.
rožaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Škotske mesne kroglice s pivsko omako

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo