Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, prepričana sem bila da je to ohrovt, kateremu se ni razvila glava zaradi-morebiti-slabih rastnih razmer.  Zato sem rekla, da če ni ohrovt, je pa barzota.Sem malo poguglala, pa prelistala razlago Rimljanke in še koga in se podučila.

mejačka

Če sem ddaj v zadregi kaj skuhati si ogledam kakšno kazalo kuharske knjige in hitro pridem do ideje.

Pozdravljeni vsi mojstri kuhe!

Marija

abc321

Nekateri pa si - če smo v zadregi ali ne - ogledamo tole temo

Pri nas danes čebulni kiš in endivja z zeljem. Pozno popoldne za sladico palačinke z vročimi borovnicami in sladko smetano.

roža

Včeraj: goveja juha z ribano kašo, kislo zelje, pire krompir, pečenice

Danes: zelenjavna juha, domače skutine štruklje, kompot, od včerja zelje, pečenice, kruh

Jutri: zelenjavna juha, špageti z mletim puranjim mesom po bolonjsko, sir, zelena solata

Nedelja: goveja juha z rezanci, pečen krompir, dušeno zelje, pečena piščančja bedra, jabolčni štrudelj

NENA58

KAJ BO JUTRI ZA KOSILO? JA NAJBOLJ HITRO IN ENOSTAVNO JE KROMPIRJEV GOLAŽ ALI PA LAHKO TUDI POLNJENE PAPRIKE Z KROMPIRJEM PEČENE V PEČICI IN ZALITE Z LADKO SMETANO

jupi

danes piščanec z rižem v pečici

kuharček jan

Včeraj tortilje s pikantnim piščancem, svežo kumaro, papriko in paradižnikom.

aby

včeraj:pečen piščanec,mlinci, zelena solata

danes:musaka s krompirjem in mletim mesom,zelena solata

jutri:goveja juha z rezanci,pražen krompir ,pečenka,solata

marjeta10

Danes: ocvrti melancani ( z domačega vrta), zelenjavna rižota, solata. Pa še nekaj segedina je od včeraj ostalo.

Mihaela007

Danes bodo polnjeni lignji (nadev iz sesekljanih lovk, česna in peteršilja, med pečenjem zalito z belim vinom), krompir in solata. 

roža

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti