Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, prepričana sem bila da je to ohrovt, kateremu se ni razvila glava zaradi-morebiti-slabih rastnih razmer.  Zato sem rekla, da če ni ohrovt, je pa barzota.Sem malo poguglala, pa prelistala razlago Rimljanke in še koga in se podučila.

mejačka

Če sem ddaj v zadregi kaj skuhati si ogledam kakšno kazalo kuharske knjige in hitro pridem do ideje.

Pozdravljeni vsi mojstri kuhe!

Marija

abc321

Nekateri pa si - če smo v zadregi ali ne - ogledamo tole temo

Pri nas danes čebulni kiš in endivja z zeljem. Pozno popoldne za sladico palačinke z vročimi borovnicami in sladko smetano.

roža

Včeraj: goveja juha z ribano kašo, kislo zelje, pire krompir, pečenice

Danes: zelenjavna juha, domače skutine štruklje, kompot, od včerja zelje, pečenice, kruh

Jutri: zelenjavna juha, špageti z mletim puranjim mesom po bolonjsko, sir, zelena solata

Nedelja: goveja juha z rezanci, pečen krompir, dušeno zelje, pečena piščančja bedra, jabolčni štrudelj

NENA58

KAJ BO JUTRI ZA KOSILO? JA NAJBOLJ HITRO IN ENOSTAVNO JE KROMPIRJEV GOLAŽ ALI PA LAHKO TUDI POLNJENE PAPRIKE Z KROMPIRJEM PEČENE V PEČICI IN ZALITE Z LADKO SMETANO

jupi

danes piščanec z rižem v pečici

kuharček jan

Včeraj tortilje s pikantnim piščancem, svežo kumaro, papriko in paradižnikom.

aby

včeraj:pečen piščanec,mlinci, zelena solata

danes:musaka s krompirjem in mletim mesom,zelena solata

jutri:goveja juha z rezanci,pražen krompir ,pečenka,solata

marjeta10

Danes: ocvrti melancani ( z domačega vrta), zelenjavna rižota, solata. Pa še nekaj segedina je od včeraj ostalo.

Mihaela007

Danes bodo polnjeni lignji (nadev iz sesekljanih lovk, česna in peteršilja, med pečenjem zalito z belim vinom), krompir in solata. 

roža

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti