PETEK:
Kurja juhica (od včeraj), kruhovi cmoki, grah v omaki z ostanki kure iz juhe, v koruzni moki pomokan in pečen oslič, matovilec:

Pozdravček!
PETEK:
Kurja juhica (od včeraj), kruhovi cmoki, grah v omaki z ostanki kure iz juhe, v koruzni moki pomokan in pečen oslič, matovilec:

Pozdravček!
Včeraj: Dodoli.
Danes: goveja juha z zdr.cmoki, boranja, govedina iz juhe in gibanca ter
.
lp
Pri nas danes jota in palačinke, martinova pojedina pa bo jutri....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiDanes: zelenjavna juha, mačijki (njoki) z bučbin oljem.
regicaDanes:
- vsi leteči do večera
- v rezervni postavi je položen kruh, narezek, šipkov čaj in masa za palačinke
Posladek:
- ščipanje lepe Ize in počivanje na lokvanjevem listu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Danes pri nas: pečene orade, krompir z blitvo, motovilec.
rosierosie, če piše: @ežoj, lahko se bere ( po zgledu iz nemščine ) majmun ežoj, če je po zgledu iz angleščine, lahko se bere " pri ežoj ". Ne vem za katero varianto si se ti odločila.
ka:
kaj so že tebi svetovali glade dileme lepota/uporabnost?
@mejačka: kolikor jaz pogooglam brzote so ohrovt. Rastlini na sliki mamaF reče raša, ponekod ji rečejo raštika.
a, ja
ka, una slika s lokvanjom je nekam sumnjiva.
..............kaj? Če sem kaj jedel? ja seveda, evo, danes:
matr, za Martina pa pivo. Saj mi ne bo zameril, saj ga ( Martina ) častim cel let. ...............pečene paprike, s česnom? Ja, kaj vas pa to moti, saj ne mislim razkazovat dekolte. .................a včeraj? tudi jedel, le da nimam dokumentirano.
Za posladek bi najraje ščipal lepo izo
.
Jedilnica za lepo vrem je bila odprta za čas kosila.
ežoj@ežoj (po angleško)
1. naj kar načnem, ker po določeni zaužiti količini ne čutiš več bolečin zaradi uničene lepote![]()
2. naj lepo odprem, jem tako kot smo kradli marmelado, lepo na sredini (kako gre to pri pitju, ne vem) in potem
spet zaprem ![]()
Zaenkrat še vedno le gledam...![]()
lp
mzm@ežoj, kolk maš ti lepo jedilnico za lepo vreme, lepo dekorirano ozimnico z meni všečnimi rožicami!
Ampak pivo za Martinovo!![]()
Lp od slovenske @rosie.
rosieDanes: pizza
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pirin kruh s semeni

Polžki z mesnimi kroglicami