Danes: svinjski zrezki, špageti z omako iz posušenih paradižnikov, zelena solata

Orehova potica po receptu moje mame
Danes: svinjski zrezki, špageti z omako iz posušenih paradižnikov, zelena solata
Danes je bilo kosilo božansko, čeprav se ena zagotovo z menoj ne bi strinjala. Jo poznam
!
V A M P I po tržaško
, orehova potica
Balenka, se strinjam s tabo, vampi so špica, orehovo potico bi zamenjala z makovo.
Pri pa danes fižolova krem juha, rižota s piščančjim mesom, radič.
regicaMidva sva šla na pico, pob si je kuhal sam - ražnjiče in pečen krompir.
lp
cervusNo jaz sem pa naredila zelenjavno-mesno enolončnico, tapravšnja za meglene dni in obenem še hladilnik pospravim.
Prepražimo čebulo, dodamo na koščke narezan krompir, zelenjavo, govedino (seveda je ostala od nedeljskega kosila) česen, pelati, zalijemo z vodo ali morda juha. Kuhamo do mehkega, zgosimo z moko, če imamo krompir mokaste sorte enolončnico ni potrebno posebej zgoščevati. Je enostavno, zelo dobro in jo imamo tudi 3 dni za kosilo. Zraven se prileže velika skleda endivje,....:))
idika| darjao. je napisal/a: |
darjao. |
Aja, a potem mi bo manj hudo za lepim ![]()
Pogrešam Balenkino okraševanje.
lp
mzm
Ječmen in čičerika v solati s kuhanim korenjem, repo in kolerabo + kozji sir, rožmarin, orehi.
Ežoj, če ni ohrovt, so pa brzote, kot temu rečemo primorci
, če pa nimam prav, pa mi prosim zaupaj.
Danes: porova juha, kuhana krača, krompirjeva solata
Jutri: zelenjavna juha, blitva, krompir, ribe
Sobota: martinova pojedina
matejaozDanes po doooooolgem času goveja juha, govedina, restan krompir. Korenček in cvetača za prilogo. Potem pa po izbiri: jabolčni, skutin in višnjev zavitek. V stepi sneži ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova potica po receptu moje mame

Mandljevi piškoti