Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: svinjski zrezki, špageti z omako iz posušenih paradižnikov, zelena solata

breskva

Danes je bilo kosilo božansko, čeprav se ena zagotovo z menoj ne bi strinjala. Jo poznam !

V A M P I po tržaško , orehova potica

Balenka

Balenka, se strinjam s tabo, vampi so špica, orehovo potico bi zamenjala z makovo.

Pri pa danes fižolova krem juha, rižota s piščančjim mesom, radič.

regica

Midva sva šla na pico, pob si je kuhal sam - ražnjiče in pečen krompir.

lp

cervus

No jaz sem pa naredila zelenjavno-mesno enolončnico, tapravšnja za meglene dni in obenem še hladilnik pospravim.

Prepražimo čebulo, dodamo na koščke narezan krompir, zelenjavo, govedino (seveda je ostala od nedeljskega kosila) česen, pelati, zalijemo z vodo ali morda juha. Kuhamo do mehkega, zgosimo z moko, če imamo krompir mokaste sorte enolončnico ni potrebno posebej zgoščevati. Je enostavno, zelo dobro in jo imamo tudi 3 dni za kosilo. Zraven se prileže velika skleda endivje,....:))

idika

darjao. je napisal/a:

ka ti kar načni, ker če dobro vidim imaš lahko za aperitiv in poobedek  

darjao.

Aja, a potem mi bo manj hudo za lepim 

Pogrešam Balenkino okraševanje.

lp

mzm

Ječmen in čičerika v solati s kuhanim korenjem, repo in kolerabo + kozji sir, rožmarin, orehi.

Ežoj, če ni ohrovt, so pa brzote, kot temu rečemo primorci, če pa nimam prav, pa mi prosim zaupaj.

mejačka

Danes: porova juha, kuhana krača, krompirjeva solata

Jutri: zelenjavna juha, blitva, krompir, ribe

Sobota: martinova pojedina

matejaoz

Danes po doooooolgem času goveja juha, govedina, restan krompir. Korenček in cvetača za prilogo. Potem pa po izbiri: jabolčni, skutin in višnjev zavitek. V stepi sneži 

Saša

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti