Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Ežoj, tudi jaz imam podobno destilirano vodo.... prekmurskega porekla!

Se mi pa kar sline cedijo ob slikah, ker nisem ravno pri apetitu zadnje dni, gledam pa lahko....

Včeraj po dolgem razmisleku če bi sploh kaj kuhala: mešana nabodala, v pečici pečen pomfri, endivija z radičem, Danes: goveja juha z zdrobovimi cmoki, zelenjavna omaka z ricoto in špageti, mešana solata,

Za sladico pa zacher torta že dva dni, ki je noče zmanjkat

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

@rosie: ma to, da se dela iz vode vino mi je nekam znano.........

@mejačka: ni ohrovt, zelje tudi ne, ugibaj naprej!

@Trixi: a ne da jim je letos ratala  " destilirana voda " . Pridelovalcem kongratuliram(o) in se jim zahvaljujem(o).

danes:

ežoj

Včeraj: kaneloni z mortadelo in sirom

Nena

ežoj, zakaj je pred mojim imenom @ Jaz sem , včasih  vćasih pa., ker sem velika, za nekoga včasih,, za druge pa .

Danes smo pri nas imeli piščančjo obaro in kruh.

rosie

ponedeljek: cela familija je imela zmenke z dohtarji, tako da smo šli kar ven jest

torek: možek si je spet zažel makarone z bolonjeze omako, pa jih je skuhal; za zraven sem pripravila skledo endivje

danes: pečen brancin, krompir, zeljnata solata

roža

Kurja juha z ribano kašo, dušeno kislo zelje, krompirjevi žganci, kuhana krača in .

lp

irenakr

Danes sem reciklirala kuhano govedino v omako za pašto (paradiž.šalša, kapre, file sardele v olju..), uspešno. Zraven je bila velika skleda radiča, lepa Iza () in ambrozija.

Poobedek pa se mi vleče že nekaj dni, buljenje v tole:

in tehtanje med lepoto in uporabnostjo

lp

mzm

ka ti kar načni, ker če dobro vidim imaš lahko za aperitiv in poobedek

Danes na meniju: velki lonc v malem, vse skupaj pohano Ni bilo potrebe po kuhanju, sama doma....

Bom si pa zdej privoščla desert.... deca v pojslo jaz pa en + (pa ne litr i voda, kak 2dcl)

Jutri kuham......

darjao.

danes pri nas: http://www.kulinarika.net/recepti/10413/enoloncnice/riz, sadna kupa

beva

Danes: obara ,palačinke,slivov kompot.

Jutri:segedin in ajdovi žganci.

Milži

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?rimljanka
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti