Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes:juha.pečen piščanec,tenstan krompir, mešana solata, za sladico jabolčni zavitek.

Jutri:pečene ribe,ponfri, solata.

Milži

Pri nas danes: fižolova juha (če se bo fižol sploh skuhal?????), palačinke z nutelo

Pozni posladek - čokoladne školjkice oblite z čokolado (sinček praznuje in sva jih nabavila še za vrtec)

Peče pa se zacher za jutrišnje praznovanje.

Jutri bo za kosilo goveja juha z rezanci, testenine z zelenjavno omako, zelena solata in motovilec,

popoldne obloženi kruhki, tatarski biftek in in seveda

V nedeljo pa spet goveja juha z zakuho in , pražen , meso (najbrž telečja pečenka), pa za malčka en mali dunajski piščančji mesek, mešana solata in če bo še ostalo kaj sladkarij....

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 04.nov 2011 13:13

Danes paella in solata iz pečenih paprik.

danes: malo ješprenjeve juhe, pire krompir, kisla repa, krvavice. Posladek bo, najverjetneje, pozno popoldan: pečene kutine

rimljanka

Danes: tople kumare s hrenovkami.

gobica1402

Danes pri nas za nekatere jota, za druge ocvrte melancane in solata.

rosie

včeraj: gratinirana zelenjava s sirom

danes: puranja pečenka, mešana solata, pečeno kitajsko zelje

Danes: kokošja juha z ribano kašo, lazanja, zelena solata

breskva

Po včerajšnji ribji polomiji, se odločim pogledat v metropolo, kako je kaj pri njihovem ribniku. Imajo, ribe, nič smrdeče. Nabavim, pol si mislim, grem dragički na kavo: ona na balkonu, jaz spodaj hupam.......... nič, ali ne sliši, ali se pa dela. Vidim, nič ne bo, pol si mislim, še je kulinaričark v metropoli, grem " ta novi", pol se spomnem, da to ne bo kar tako šlo, bo me ustavila, pa večerja, pa nimam pižame s sabo ( saj je ne rabiš, bo rekla )..........

Ah, Nič, se obrnem: pravac domov. Pripravim tole tihožitje ( dišeče ):

pol si rečem: škoda pokvarit tihožitje, nič ne bom jedel!

ežoj

Danes pri nas (je že bilo):

- kostna juha s kupljenimi rezanci in domačim peteršiljčkom in korenčkom...

- dušen riž (ne domač)

- skleda rdečega in  rumenozelenega zelja z rjavim fižolom (iz konzerve) in velik česna (je pisalo dežela uvoza Italija, dežela izvora Kitajska )

- mesojedi bodo najbrž  "nekam  nujno skočil" (beri: na kebab)

Posladek:

- tega pa ne smem povedat

slive, mene ive, a (to sem jaz) iva () , za drugog (to je recimo ta:) (umretću)

(zaradi premajhnega asortimana smeškov je zgornji okrasek eno navadno rebusoidno skrpucalo, se globoko opravičavam)

Mygrace

Sporočilo je spremenil(a) Mygrace dne 04.nov 2011 17:04

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti