Danes pri nas: ocvrt piščanec, pečen krompir, riž z zelenjavo in pomarančo. radič in motovilec v solati, jabolčni zavitek, kava.
včeraj in predvčerajšnjim so za naju kuhali drugi. In to zelooo dobro.
rosieDanes pri nas: ocvrt piščanec, pečen krompir, riž z zelenjavo in pomarančo. radič in motovilec v solati, jabolčni zavitek, kava.
včeraj in predvčerajšnjim so za naju kuhali drugi. In to zelooo dobro.
rosieVčeraj: Lačna ona, lačna jaz...![]()
(sveža, bela štručka s prešano slanino, okisana špinača in mandarine)
Danes jedilnik enak, jedilnica s panoramsko sliko rujnega Krasa.
lp
mzm
| mišzmoke je napisal/a: |
Včeraj: Lačna ona, lačna jaz... (sveža, bela štručka s prešano slanino, okisana špinača in mandarine)
Danes jedilnik enak, jedilnica s panoramsko sliko rujnega Krasa.
lp
|
In kje je ruj![]()
![]()
![]()
![]()
Danes nekaj skalampajsano ( ali: ričet po moje ):
Za posladek: premišljevanje na temo: kolk bi bilo lepo če bi danes bilo sončno, tako kot včeraj.
ežojEžoj, a nisi vse karče takrat pojedel? In ti še nekaj povem: na tvojih fotkah je vedno ena stalnica, ne glede na različno hrano na krožniku in prte ...
mamamia| naor je napisal/a: |
Mamamia, zaslužiš si oceno pet! ( Včasih gledam Ribo na oko!)
|
hehe, nisem dovolj znana in zvezdniška, da bi šla tja kuhat ...
Ko sem že spet tu gor.
danes smo vsi jedli špagete, a vsak s svojo polivko: hčo gobova omaka (iz vrečke seveda), sin tuna omaka s paradižnikom in zelišči, mož z rakci v kokosovi omaki (neka tajska variacija na nikdar dovolj prežvečeno temo rakcev in kokosa pri nas doma; limonina trava, ribja omaka, ingver, česen, tajsak bazilika, listi limete ...) , jaz pa malo gobove malo tele z rakci ... slik nimam.
mamamia
Pri nas goveja juha z rezanci, bleki s predelavo ostankov maminega golaža, mešan radič.
tjasDanes: goveja juha z rezanci, piščanec z zelenjavo, polenta, zelena solata
Ena taka jesenska enolončnica (leča, koleraba, dve vrsti korenja, krompir, por, gomolj zelene) in orehovi štruklji (nevtralni, tako da kdor jih je hotel k enolončnici si je vzel kar take, kdor jih je hotel za sladico pa posute s sladkimi drobtinicami)-
Ninja24Danes: goveja juha z domačimi rezanci, pražen krompir, govedina in hrenova omaka ter solata.
Za popoldansko razvajanje pa kavne rezine
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Miklavževi parkeljni

Jernejev zelenjavni curry