Včeraj sva s hčerko naredili lazanjo in motovilec z jajčki,
danes rižota s piščančjimi bedrci in zelenjavo, solata.
barbaraVčeraj sva s hčerko naredili lazanjo in motovilec z jajčki,
danes rižota s piščančjimi bedrci in zelenjavo, solata.
barbaraMigla, a lahko prosim dobim recept za te tvoje knedeljčke? V bazi nisem našla. Hvala že vnaprej in lep vikend vsem jedcem tu gor.
mejačkaMož si je zaželel pikantne perutničke. Poleg bo pečen krompir, solata.
rožaMaječka, seveda. Sem ga že dala v objavo. Čaka!
Migla
Danes raztresene paprike iz zmrzovalnika (hvalospev protagonistici (mislim da je ona).... zakon stvar za odtajevanje![]()
Za slanico
pa štrukli ali tenki kolač, ali sirov kolač ali slan skutin zavitek ali štrudl.... hmmmm izrazoslovje....![]()
Danes: ocvrt piščanec. pire in špinača, pečene paprike in radič s krompirjem v solati.
rosieDanes:
- polenta
- skuta s skislo in sladko smetano
-
solata
Posladek:
- bomo malce prevetrili prioritetne sezname
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Malo čez poldan ocvrt oslič in krompirjeva solata v eni prijetni restavraciji za kaj hitro pojest, doma si je mož sam spekel dva kosa svinjske ribice (sem mu jih zjutraj lepo dala v marinado), ko sem končno proti večeru prišla domov sem sinu spekla piščanje kokete, ker svinsjke ribice pač niotel, sebi pa skuhala juho iz vrečke. Vam rečem, neprecenljivo.
mamamia
@Sashika, izvoli
:
moram bit z malim zadovoljna, na našem koncu...
Danes prva jesenska mineštra v novi sezoni:
kruh, radič brez taja (je v šopkih, špricanih) s krompirjem in čokoladni sladoled z refoškovim likerjem![]()
@darjao., s sliko povej![]()
lp
mzmDanes: rižota,solata,
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Srbski pasulj

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci