Danes: špageti z mesno omako in solatka
tanjaj
Bučni mufini s kremastim nadevom
Danes: špageti z mesno omako in solatka
tanjajBarbara, to je pravi posladek, da kuža okreva, a ne? Sicer je pa zima tu. Dragička nas že draži z matevžem. Se mi sline cedijo, čeprav sem po kosilu. Aja, kosilo. Nekaj na hitro. Kislo dušeno zelje z ocvirki, bloška klobasa in krompir v kosih.
![]()
Naor, res se nam je oddahnilo in današnja kontrola je bila pravi posladek. Operacija strgane križne kolenske vezi na zadnji tački. (TTO trojna osteotomija tibije)
barbaraDomača pica, zelena solata in
.
Lep dan!
SREDA: lisičke z jajčki,solata in zdrobovo pecivo, ter kapučino.
Sicer še jem, ampak prvo lakoto sem pa že potolažila - mesni tortelini z drobtinami, naribanim sirom in kislo smetano, Za vitamine bo pa poskrbela izabela z brajde pred hišo in jonagold japke.

lp
cervusO sveta Marija, Dragička, kako tale tvoj krožnik lepo zgleda. Škoda, da nisem kje bližje prestolnice. ![]()
Pri nas pa danes kosilo na hitro: hrenovke in kruh......bo že........ glavno, da je lakota minila.
Balenka![]()
Uf, uf, kje naj začnem.
Včeraj akcija, praznim zmrzovalnik:
Jedilnica za lepo vreme je bila temporalmete cerrado ( zaprta ) pa sem umaknil cerado in je teporalmento aperto. En kolega pride, pol sva mogla reševat državne problema, a bogme niti evropa ne more čakat, pol ni bilo časa za kulinariko. Danes grem mim vaškeg ribnika in ( menda iz vaškeg potoka ) kupim tole:
ma ne vse tole, sam ribi. Seveda nektar gre zraven, saj ga bo kmalu zmanjkalo, ga čist počasi doziram.
Za posladek pa meditacija: a se vi sploh zavedate kolk je vesolje dovršeno, pa nite te domače zdrahe okrog volitev ne morejo tega podret.
A ne, da se ne pozna, da nimam nič za dodat, za kompozicijo slike.
ežojDanes po uživanju na soncu kosilo na hitro: popražena zelenjava (čebula, por, paprika, korenček) z arašidi in sečuansko omako strica bena, riž, zeljnata solata.
rožaežoj, karkoli bi dodal kompoziciji, bi se porušila, popolnost, tudi, če kaj manjka, ja ![]()
, elaphus, če bi moj Človek to videl , ne bi mi glava, ne bi mi glava...![]()
Včeraj smo imeli otvoritveno govejo juho (normalno, spet v kratke rokave
), obloženo kuhano govedino in izabelo.
Danes je še nekaj juhe, reciklirana kuhana govedina
in izabela.
Aja, ambrozija se tudi pri nas lekarniško tala![]()
lp
mzm
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučni mufini s kremastim nadevom

Miklavževi parkeljni