Danes sem recikliral. Kuhal sem rižoto. Ostala rebrca narezal, podušil eno čebulo, 2 papriki kr na trakove, en paradižnik, 6 strokov česna, črn poper v prahu in rumeni gift. Žlico rdeče sladke paprike, pol kile riža. Najprej sem podušil čebulo, dodal papriko, svež paradižnik, česen, rumeni strup in rdečo sladko mleto papriko. To sem kake 5 minut mešal, dodal meso, mešal še 5 minut. Dodal meso, malo premešal. Pol kile riža sem vsipal v to in premešal in pustil, dokler nisem natočil liter vode. To sem nato vlil v to mešanco, mešal, da je zavrelo, zmanjšal ogenj na minimalko in pokril posodo. Po 20 minutah je blo gotovo. Celi pisker od 3 litre. Evo, mam rešitev za jutri. Samo neko solato namečem skupaj in bo. Vse skup mi je vzelo mogoče 40 minut dela.
Jebelacesta, jaz sem vedno znal ostanke nardit v okusno. Nisem si pa mislo, da bo vragsigavedi kaj šlo tako daleč, da bom moral totalka na vse pazit. Hrane nikoli in nikdar nisem vrgel vstran. Razen kakega kosa kruha, ki je splesnel. Ampak to je bila rezina. Brrrr, me kr trese kako je vse drago. Grozno.
Sem kr žalosten.
MULTI_reloaded