včeraj zadnji fižol z vrta s krompirjem (neka mešanica zasavske jedi)
danes postvri blitva-krompir, zelena solata,
jutri lazanja mesna (za ostale člane) in sirova z zelenjavo (zame) in velika skleda zelene solate, jabolčni štrudelj
laikvčeraj zadnji fižol z vrta s krompirjem (neka mešanica zasavske jedi)
danes postvri blitva-krompir, zelena solata,
jutri lazanja mesna (za ostale člane) in sirova z zelenjavo (zame) in velika skleda zelene solate, jabolčni štrudelj
laikZeljne krpice, polpeti.
lp
cervusPorova juha, slivovi cmoki.
rosieGratinirana prosena kaša z zelenjavo in mletim mesom, radič s fižolom. Za sladico pa piknik v večernih urah![]()
![]()
Nb, zanimiva omakica... z ananasom?
ZAČETNICA, a pri vas pa kar Kitajce jeste![]()
![]()
![]()
Danes vrtna rižota (korenček, por, paprika, bučke), hrenovka, mehka solatka.
tjasDanes pri meni, ... ah, kosilo pač:
A, kje so muce? Ma kje si upam ( uterali mi strah v kosti ) tako kot uni, ki si ne upa prek Belega križa do Pirana:
"do Pirana ne grem preko Belega križa, se bojim AA"
ežoj
Danes: Zelenjavna juha, mesne "kugle" od včeraj.
Ežoj tud meni so ga "uterali", me je že strah, da bomo morali začet na koruzi klečat... ![]()
jutri:
dušena svinjska srca v omaki, skutni žemljini cmoki, nekaj različnih solat, zraven vino (kar ga ne bo v omaki), malo pozneje pa jabočna torta in kava.
SonjaDanes: dunajski zrezki v smetanovi omaki s šampijoni, pražen krompir, zelena solata, ![]()
breskva
Pri nas danes odlične dušene bučke in riž, za posladek pa lučka iz Hoferja.
Sicer pa: ežoj![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zelenjavna mineštra

Pašta s pivom in slanino