Včeraj tortilje s sirom, papriko, paradižnikom in hrenovkami.
Danes skutni cmoki z rdečim ribezom.
abyVčeraj tortilje s sirom, papriko, paradižnikom in hrenovkami.
Danes skutni cmoki z rdečim ribezom.
abyDanes: pečene sardele in krompir v solati.
rosieTole je bilo:
včeraj dušeni lignji, blitva, solata iz rukole, paradižnika, zelene solate in ostružkov parmezana
danes ajdova kaša s porom in korenčkom, radič
motovilčicaDanes: kruhovi cmoki, sataraš, mešana solata, čokoladni prijatelj
Za moški del:pašta ter prekajena krača
za ženski del in otrokei:rižota "ala kaj je na vrtu" plus malček puranjih prsi( te so se valjale v hladilniku)
sladica:obrezki od čokoladne pite ,breskove sladice ter tiste manj estetske ruske kape in šamrole!
nejčicaNič kosila. Družinska večerja: svinjske roladice, sveže pečen domač kruh, ![]()
Danes: lososovi široki rezanci s porom in smetano, zelena solata
Jutri: panga fileji, kuhan krompir na zeliščnem maslu, blitva
Nedelja: kitajc
ZačetnicaDanes bo ene vrste boranija. Ne čisto ona prava, ampak z dodatkom raznovrstne zelenenjave in not na eno 5 cm narezani kosi govedine. Kot priloga bodo široki beli rezanci, veliko zelene solate.
Jutri bodo pečeni kareji v ponvi z omako iz gorčice in zelenega popra, pire krompir, zelena solata
V nedeljo bodo pa pri nas frigane sardelice, krompirjeva solata, zelena solata. Seveda obvezno poleg svež, beli in hrustljav kruh.
Lep in sončen vikend vam želim.
MULTI_reloaded
Sem omenila, da bodo v nedeljo postrvi pa ni nikomur v družini -razen meni všeč moj predlog. Zato bo goveja juha z zdrobovimi cmoki, špinača, pire krompir- priloga pa po želji družinskih članov in solata.
Tudi jaz vsem skupaj želim lep in sončen vikend.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni svaljki s pomako iz feta sira

Šahovnica