| Mygrace je napisal/a: |
Pa res, kje je pa danes Ežoj? Mygrace |
Z
v prisrčnem žepku je šel na piknik...
| Mygrace je napisal/a: |
Pa res, kje je pa danes Ežoj? Mygrace |
Z
v prisrčnem žepku je šel na piknik...
Danes pri nas- zelenjavna juhica s
, cvetačo in stročjim fižolom, ter pizza palačinke( tako smo jih kar sami poimenovali)
Ja Ežoj ima pa res luštno![]()
lp![]()
sledi pa še ![]()
@trixi - just go ahead. se pravi naprej. nič te ne sme ustavit. če cmokneš, sem prideš pa te bomo dvignili. le pogumno naprej.
MULTI_reloaded
pečen piščanec, mlinci in zeljna solata
BalenkaPri nas je bil krompirjev golaž s kranjsko klobaso, za posladek pa krof s Trojan. ![]()
mamka
Mygrace, verjetno so res v večini moški mesojedci, ampak imam svakinjo, ki prekaša marsikoga ( 2-3 kose mesa čimbolj mastnega, 4 jajca naenkrat) , pa špeh, zaseka...zdaj pa je začela malo tožit, da ima težave z jetri, žolčem....pri 45-ih...
Za začetek smo pojedli govejo juho z rezanci, zmazali špagete z paradižnikovo omako in solato. Lahko in odlično, kar bomo še ponovili. Le zalogo paradižnika bomo morali najti za pripravo omake za zimo...
Ežoj pa se z svojo
očitno še zabava in bo spet suha hrana na sporedu,,,,
Heh, pa ja da je, japaja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MULTI_reloaded
Danes: boranja, domač polnozrnati kruh, panna cotta a la mamamia
Bi, lepo prosim, omejili zapise brez vsebine, ki bi ustrezala naslovu teme.
Bomo ko ti dobiš naslov HRH. Do takkrat pa mislim, da je klanjane nepoterebno, oziroma je nevljudno. Saj , a a žemoraš ravnno vse korigrirati??? Miislim,da te maknejo. Sicer je , jviset kot ne-moderator, in seveveda zajebavat ljdi, kako voljo.ni so tvoje igrice prerastle na *****. Če te mmoč prAaš tako noro podporo od lastnikov so al oni bleasvi al pa maš ti tti tako moč prepričevanja
seveda mi je čudežno odpovedal tekst
Jakob
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Najbolj enostavni piškoti s črto

Jajčevci s sirom na veganski način