Mygrace - ja pajade :WELCOME![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MULTI_reloaded
Mygrace - ja pajade :WELCOME![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MULTI_reloaded
nedelja: pečen in ocvrt piščanec iz pečice, pražen krompir, endivija s krompirjem
Julija| Mygrace je napisal/a: |
Poletje se končuje, čas je za mirno luko in privez.
Tako danes pri nas: - odmrznjena kurja juhca z domačimi nudlčki (sem jih ukradla moljem) - radič (n-ti tajo) s krompirjev v solati - svinjska (ma sem jih oprala) rebrca na TexMex način (mi je žal, da sem jih prej pokuhala) - grozdje, grozdje in grozdje
Posladek: DEŽUJE.....LEPO NA POLAHKO....(vsaj v Ljubljani ta hip) Če je tole res, sem zelo, zelo vesela. Samo n-ti tajo me je spomnil na japaja, pa pomislila sem, da je nekdo, ki prvič piše tukaj, precej suveren, kot bi bil že dolgo član.
Poposladek: ker nekaj dni nismo pobrali perila in je zaradi presušenosti postalo poštirkano, bo peglanje danes pravi užitek...ga je dež ravno prav nafajhtal
ja pajade |
Uh, le kako mi je uspelo vriniti moj tekst tjale noter![]()
![]()
No, skratka, Mygrac(i)e, dobrodošla, welcome, bienvenuti!
rosieDanes: čevapčiči, mešane solate, ![]()
Danes: Popeceni brokoli (recept iz baze) majhen goveji zrezek z cebulno omako od vceraj.![]()
Rosie, a misliš, da je ta prava? Po stilu pisanja bi lahko bila, pa japajade tudi nakazuje pravo smer. Bom zelo vesela, če se je naša lastavka vrnila v jato! ![]()
![]()
-yes!
Tudi bila na trgatvi, drugi kuhali za naju, same slovenske specialitete, vključno z
.Cviček je pač dolenjski kralj.
P.S. Ežoj, javno se ti opravičujem, ker sem dvomila v tvoje olive.![]()
![]()
naor
Naor, meni se zdi, da bi lahko bila
, najraje bi ji pisala na ZS, pa ne upam, da ne bi povzročila kakšne zmede.
Včeraj roštiljali za spodoben zaključek poletja :)
Danes: za probo kremna juha z bučkami in briejem (božanska), lososov file in riž, zelena solata. Posladek: zmiksane jagode z mlekom in medom + sladoled (tako.dobro.da.bi.angelčki.jedli.če.bi.ritke.meli.da.bi.kakali.press).
rag_doll
Danes: blitvina juha, zrezki v smetanovi omaki s sirom, pečene perutničke, cvetača z maslom, pečen krompir, solata
Jutri: goveja juha z domačimi rezanci, govedina iz juhe, pražen krompir, solata
Torek: jota s kislim zeljem
matejaozKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bujta repa

Krompirjevi kroketi Saint-Florentin