včeraj: pečene paprike in jajc - vse bolj na hitro o kdaj boim mela čas za kuho ![]()

Sirovi napihnjenčki z dodatkom
včeraj: pečene paprike in jajc - vse bolj na hitro o kdaj boim mela čas za kuho ![]()
Včeraj: pečene frfotavke, radič z zeljem in narezan domač paradižnik
Danes: zelenjavno - mesna rižota, solata
Jutri oz. nedeljo: tortilije z zelenjavo, faširanim mesom in piščancem v trakcih, omakce (vsak si sam zmeša kar želi)
Sporočilo je spremenil(a) kroki dne 09. 2011 09:31Mišzmoke, hvala za recept, če ne že danes, enkrat ta konec tedna ga gotovo preizkusim.
nolasreda: ostanki sirnice, pohani melancani
včeraj: pire krompir, kumarična omaka - za moža še popečena pasja radost ![]()
danes: verjetno rižota ...... morska ali piščančja .... se še odločam ![]()
SandraK, če imaš sataraš brez jajc zdrži dva dni, z jajci pa je treba pospravit kar v enem dnevu.
Pri nas danes lazanja, solata iz stročjega fižola.
Jutri: ena zelenjavna juha, popoldne pa obloženi kruhki za praznovanje. Moram še najti en dober recept popečeni kruhki z paradižnikom....Sem ga zadnjič nekje videla, evo zdaj, ko ga rabim pa bom iskala....![]()
![]()
![]()
![]()
Pri nas danes: pečeni telečji kotleti, pečen krompir, kumare, stročji fižol in radič v solati.
rosiePri meni danes:
uf, uf, tole se je neki zamešalo, tole je po kosilu. Tole bo ta pravo:
še zadnje grozdje! hvala prijazni vinogradnici ( vinogradniku tudi ).
![]()
![]()
![]()
![]()
ežoj
joj ežoj a prideš kej k meni grozdja pospravit?? sem morala hladilnik evakuirat toliko ga je, pa še mi ga poskušaja uturit ![]()
Danes: zelenjavna enolončnica, rižev narastek
Zopet nekaj ker ne bi smel...
Pohan sir z tatarsko omako,solata za kamuflažo...
Jutri ima firma piknik tako da bo mesni dan![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Tajska rdeča curry pasta