Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes malo petrigamo...kupljena lasagna in domač pico de gallo(sesekljan paradižnik,čebula,čiliji,korijander ali peteršilj in sok limete ali limone).

polarbear

pri nas pa goveja juhica kar iz vrečke, popravljena z jajčnimi ulivanci, pohan puranji file, njoki, ostanki gratiniranih testenin, radič

tjas

Praznik v hiši! Pohani melancani! (me je Lady_L zadnjič "spomnila", da jih letos še nismo jedli)

skleda radiča s fižolom in jabolčna sladica

polarbear, kaj pomeni petriganje ?

lp

mzm

mišzmoke je napisal/a:

polarbear, kaj pomeni petriganje
mzm

"okol prinašati koga" = petrigati

(da ne bom samo smetila: danes kosilo na enem kmečkem turizmu, ne bom razlagala, kaj vse so nudili krožniki in pladnji in sklede in.................)

rimljanka

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 31. 2011 19:12

Goljufati tudi to pomeni

lp

cervus

Danes: riž z piščancem in bučkami, mešana solata, 

breskva

He he he Slovenska narečja so pa res ena fajn stvar!

Evo MM sta te že Rimljanka in Elaphus čisto pravilno informirali!

Ravno prejšnji teden sem se do solz nasmejal,ko sem na obisku pri stari mami v domu za ostarele poslušal starega knapa in glažarja kako sta se prepirala!

Pol besed še jaz nisem razumel,pa živim v Zasavju od rojstva!

polarbear

Danes:juha iz cvetače,pohan oslič,solata,ledena kava.

Jutri:zelenjavno mesna rižota,solata,za sladico pa gibanica.

Milži

Danes bo pri nas zajček v omaki na lovski način, krompirjevi njoki, radič s krompirjem.

pirnica

kifl mahune čušpajz sa suhom vratinom iiiiii francoska torta s sadjem od jučer :D

Lidija...

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti