Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Paradajz dijeta(kazen za preveč posajenih sadik je včasih sladka)

Zraven ne rabim drugega kot ščepec soli!!

polarbear

polarni medvedji sosed, ti pa izzivaš skor kot včasih jade.

Danes sem imel računalniško izobraževanje: vsem hvala za pomoč, cili posebej!

No, da ne bom sebičen, gre pa takole ( mal smeti ne škodi ):

- pritisneš ctrl in +, črke se povečajo

- pritisneš ctrl in -, črke se zmanjšajo

- pritisneš ctrl in €, iz računalnika izpade kovanec za en evro

v zadnjem primeru nastavite pred računalnik skledo. Jaz sem to poskusil le enkrat, in se je kovanec nekam odkotalil in ga nisem našel.

Danes imel opravke, in zjutraj izvadil iz zmrzovalnika " nekaj ", za kosilo. Meni ta organizacija zmrzovalnika ne laufa najboljše. Torej, za kosilo, serprajz ( tako se jedi reče ):

ežoj

Ežoj ...   + - + -

barbara9

Sem tuhtala, kako poimenovati današnjo jed,  "serprajz" je dobro ime, a se bojim tožbe za avtorske pravice , pa naj bo poletni golaž s popečeno belo polento:

kumarice v solati in breskve.

zoyaa, dobrodošla  

lp

mzm

Včeraj: zrezek, pire krompir, blitva, sadna kupa

Danes: polnjen piščančji file s sirom in panceto v listnatem testu, pečen krompir, kumare v solati. 

Nena

sobota: paradižnikova solata in kruh

včeraj: dobrote z žara, paradižnikova, kumarična in solata izstročjega fižola

danes: plnjena paprika in kruh, radič v solati

rosie

Včeraj imeli obiske zato je bilo na meniju tole:

za predjed: jakobove školje s parmezanom in maslom, avokadov namaz in bakalar, zraven pa štručke z rukolo (zraven kozarec Alzaškega rizling; paše fajn zraven školjk in bakalarja )

glavna jed: pečen losos s  krompirčkom + zelena solota z rukolo in češnjevcem (zraven kozarec Renskega rizlinga gre fino skupaj z vsako ribo) 

za sladico: borovničev štrudel (zraven kozarec Srebrne sladke rose penine; prvič probala izjemen okus).

Danes: ostanki predjedi od včeraj, skleda solate in borovničev štrudel (ostala še dva majhna koščka)

Jutri: mesna lazanja z mozzarelo, kumarice v jogurtu s čenom

leandros

Danes: svinjski zrezki, grahov paprikaš, njoki, mešana solata.

breskva

Ežoj hvala za nasvet. Sem za vsak slučaj pripravila kar taveliko vedro in vse kar sem dosegla je uničena tipka €  (oćitno sem bila čisto preveč zagreta) .

Torej mi ni preostalo drugega kot da se spravim kuhat. Danes sem skupaj spacala jajčno-zelenjavno omleto in solato iz stročjega fižola.

Jannaa

danes: golaž iz divjega prašiča, polenta z drobnjakom, špinača na maslu, tržaški radič s paradižnikom v solati.

tjas

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti