Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes: goveja juha z ribano kašo, pražena blitva s suhim paradižnikom, pečen , govedina iz juhe, mešana solata, tiramisu, 

breskva

Nedelja; Sirovi polžki, pečena bedra, mlinci, poletna solata s sirom, marmornati kolač

arima

pozdravček

kljub zgodnji uri naš štedilnik že dela s polno paro

danes na jedilniku:

najprej za naša dva mačkona in za našega psa: kuhana goveja jetra

kuha se tudi golaž (za jutri, saj me čaka druženje s taščo in nebo časa za kuho)

pekel se bo sirov burek (skuta nujno za porabit)

pekli se bodo ananasovi muffini (mnjamsi)

malce kasneje se lotim še domače gobove juhe (in kupljenih gob smiiiilee )

za konec pa še kolerabini polpetki za babico

uf,luštno bo

p.s. hvala za vse ideje za kosilo, kradem jih od vas že približno pol leta :))

zoyaa

Včeraj: goveja juha z rezanci, pečen krompir, dušeno rdeče zelje z jabolki, pečen piščanec, dunajski zrezek, paradižnikova solata, zelena solata z koruzo, za posladek pa in sladko

Popoldne pa smo si zaželeli osvežitev in sicer  zmiksano sadje: banane, kiwi, jabolka, marelice, hruška, maline .

Izkazalo se je, da ni bila najbolj primerna ideja saj smo imeli zvečer 

V bodoče bomo banane in kiwi uvrstili na jutranji meni.

Danes pa kaj lahkega...

PONEDELJEK:

Piščančji paprikaš, široki rezanci, zelena solata:

Pozdravček!

Ne bo nič lahkega: telečji zrezki v omaki, kruhov-skutni-zdrobov-zelenjavni štrukelj, stročji fižol v solati

Včeraj: light varianta, zaradi prenažiranja prejšnji dan na pikniku , zelenjavna juhica "vse kar najdeš na vrtu"

Danes: lignji  po mehiško (v paradižnikovi pekoči omaki s fižolom), polnozrnat riž, zeljna solata.

Ninja24

Danes: solatna skleda z rukolo, rdečim zeljem, čičeriko, čebulo in papriko.

Terman

včeraj: zelenjavna juha, piščančji dunajski, pire krompir, zelena in paradižnikova solata

danes: makaronovo meso, majniška solata, paradižnikova solata

jasna

Danes: bučkina juha in špageti z bučkami in gamberi

katka85

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti