Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Danes špageti z bučkami in paradižnikom ...

tunna http://titabota.blogspot.com/

Hvala, rrr  

lp

cervus

Bučke s sirom, slanino (te je bilo zgolj za vzorec) in jajci ter solata - kupljen paradižnik in domače kumarice.

rrr

sreda: telečji dunajski, pečen krompir, pesa

četrtek: goveja juha z rezanci, marelični cmoki, kompot

Julija

Danes goveja juha z rezanci, rizi bizi, naravni zrezki, zelena solata

Danes: steak s pire krompirjem in popečeno zelenjavo

Jutri: lečina juha in kuskus s piščancem in zelenjavo, paradižnikova solata

katka85

Včeraj zgodnje kosilo: ribja juha

nato počitek in

pozno kosilo: šaruni na gradele

MM

Danes špageti z dagnjami:

pa še jabolčni zavitek je bil, pa mi pri vsej sladkosnedi ekipi ni uspelo slikat

MM

Ežoj, pridi na obisk. Boš pomagal pri omega3 pojedinah

MM

mm: uf, uf, kap me bo! Itak jutri moram it v metropolo, bom videl če se kaj tam dobi, da si popravim omega3, pa bi se morda res odpravil na potep v kraje, kjer se dobi kaj ribjega za pod zob.

Pri meni danes blitva dušena na smetani in dušene bučke. Dolgo nisem vedel kaj bi za prilogo, sem mislil že forum odpret, pa sem le nekaj skombiniral. Sam se pol izkaže, da nisem imel "ta pravega vina "  in sem se posledično mogel matrat (...... z napačnim. Preživel! ). torej:

Ma, tole s olivami ne da nobenega rezultata, sosedi so že tečni ( .......... a letos nič ne bo razvrata? ), bom mogel neki spremenit.

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti