Špageti karbonara
Hvala, rrr
![]()
lp
cervusBučke s sirom, slanino (te je bilo zgolj za vzorec) in jajci ter solata - kupljen paradižnik in domače kumarice.

sreda: telečji dunajski, pečen krompir, pesa
četrtek: goveja juha z rezanci, marelični cmoki, kompot
JulijaDanes goveja juha z rezanci, rizi bizi, naravni zrezki, zelena solata
Danes: steak s pire krompirjem in popečeno zelenjavo
Jutri: lečina juha in kuskus s piščancem in zelenjavo, paradižnikova solata
katka85
Včeraj zgodnje kosilo: ribja juha
nato počitek in
pozno kosilo: šaruni na gradele ![]()
Danes špageti z dagnjami:
pa še jabolčni zavitek je bil, pa mi pri vsej sladkosnedi ekipi ni uspelo slikat ![]()
Ežoj, pridi na obisk. Boš pomagal pri omega3 pojedinah ![]()
mm: uf, uf, kap me bo! Itak jutri moram it v metropolo, bom videl če se kaj tam dobi, da si popravim omega3, pa bi se morda res odpravil na potep v kraje, kjer se dobi kaj ribjega za pod zob.
Pri meni danes blitva dušena na smetani in dušene bučke. Dolgo nisem vedel kaj bi za prilogo, sem mislil že forum odpret, pa sem le nekaj skombiniral. Sam se pol izkaže, da nisem imel "ta pravega vina " in sem se posledično mogel matrat (...... z napačnim. Preživel! ). torej:
Ma, tole s olivami ne da nobenega rezultata, sosedi so že tečni ( .......... a letos nič ne bo razvrata? ), bom mogel neki spremenit.
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti karbonara

Polžki z mesnimi kroglicami