Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Glavnik (glavnač ali kako rečete) in hrenovke.

ANJA

Včeraj - čobanac, lepo pekoč; danes - krompirjeva solata, pečene sardele, po moje še mal solate iz hobotnice, zvečer pa čokoladna torta.

lp

cervus

Danes goveja juha z rezanci, zame grška solata, gamberi, za moža pa sem našla še eno sarmo za pospravit.

Sinček pa bo piščančje medaljone in pomfrit.

Jutri pa kaj konkretnega saj prideta princeski iz Grčije...

PETEK:

Stročji fižol na drobtinah, kranjska klobasa, paprika-paradižnik-feta:

Pozdravček!

Danes: Puranji zrezki v zelenajvni omaki, paradižnik z mocarello

Jutri: polnjene bučke

Roncolino

Vanja, kako si naredila tole s kuskusom? Mislim recept in kako da tko lepo stoji zadevca?   Vidim da men še velik km manjka v kuhinji, da bom dobra gospodinja 

Pri nas pa bo danes pire, bučkini polpeti zame, piščančji za obiske ter poletna solata. Zvečer pa kozarček sladkega merlota in sladoled v dvoje, dragi se vrne po treh dneh 

OlivaB

Danes: Kuskus od včeraj, košček halibuta in mešana solata.

OlivaB: Postaviti kuskus v stolpiček nima nič skupnega z dobro gospodinjo. Tulec iz kartona sem odrezala na približno 7cm višine in oblekla v alu folijo. Postavila na krožnik in napolnila s kuskusom, lepo gre tudi z raznoraznim krompirjem, rižem, polento itd. Alu folijo sem odvihala in najprej odstranila tulec. Potem sem odvila folijo. Simpl ko pasulj. Če tako delaš gratiniran krompir, moraš polnit samo 3 do 4 cm, kaj več se bo samo razlezlo po krožniku.

Ker je danes nekdo objavil recept za torto za zajtrk, sem se spomnila na tole zgodbo, ki je je skoraj 30 let nazaj povedal Bill Cosby. Chocolate cake for breakfast

http://www.youtube.com/watch?v=sRmN4KnfPxQ

Vanja

Danes skakanje okrog mehanikov in trgovin z avto deli, popravola, popravila, skor bi bilo tako kot včeraj, pa se zdramim ( včeraj so me ošteli, se spomnite ) pol si pa rečem, kosilo za enega, ah mačji kašelj:

Vse je bilo gotovo v dobrih petnajst minutah.

Olive pa rudi nisem pozabil!

ežoj

Danes:nadevana paprika, polnozrnati kruh s semeni

breskva

Petek so ribe: sardele

kuhana blitva, paradižnik v solati, (vedno pozabim na vino)

ežoj, kolk so pa ti hribčki  (kruta, kruta ženska, usmili se ga že, no )

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?gobica1402
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti