Danes: zelenjavni zrezki in solata iz paradižnika in kumaric

Sendviči iz ajdovih rogljičkov
Danes: zelenjavni zrezki in solata iz paradižnika in kumaric
Danes: goveja juha z zlatimi kroglicami in korenčkom, pečene sardelice in mešana solata (zelena solata, koruza, šampinjoni, popečene bučke, paprika, zelje) ![]()

PETEK:
Đuveč s perutnino in vratovino, kumarice z jogurtom, zelena solata; bučnica, skutno-borovničev štrudl; lubenica:

Pozdravček!
Iz današnje čudovite ponudbe bi si izbrala bučke od severnega medvedka, čudovite, od Jane zelenjavne zrezke, od Ežoja zeleno olivo, od Dragičke kumare z jogurtom in borovničev štrudel. Več pa ne spravim vase.![]()
![]()
![]()
![]()
naor
Ok Naor, kaj pa buče o Polarnega ? Pa kak špricer od Ežoja ? Pa štrudelj od Dragičke ? Matr, dons pa imate ideje, a la vam vera ! Ili, svaka vam čast !!
Jaz pa sem še vedno brez mren, ta moj ribič je en luzer ali pa se začepi v bifeju in sploh ne vrže trnka....kdo bi vedel. Tako sa grem zdej pohat enga kunca od Pivke pa bo , kar bo.
lp
hedonistVčeraj sva reciklirala: Ratatouille od predvčerajšnjim in mini košček piščeta.
Danes: Sushi v Muri. ![]()
Če se že greste: Jaz bi od Dragičke oba zavitka: Bučkinega in borovničevega. ![]()
Vanja
Jaz bi od Dragičke bučkinega brez bučk... ![]()
Ja, jade. To je bolj v stilu moje hčerke: "mami, zakaj zmer daš fižol v pasulj" ![]()
![]()
![]()
Pozno kosilo....prej je bilo prevroče in smo se raje namakali ;)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sendviči iz ajdovih rogljičkov

Mini čokoladni hlebčki