danes: zelenjavna juha, pire krompir, kremna blitva, piščančji file v ponvi, solata
tjas
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
danes: zelenjavna juha, pire krompir, kremna blitva, piščančji file v ponvi, solata
tjas![]()
![]()
ežoj, a bo ohcet??? Pa ni tulka nič povedala, da zate peče tiste dobrote ![]()
![]()
. Zdaj je pa treba sam še povezavo z mrkom
najti...
Eto, men je že skoraj jasno:
čaka kot iz škatlice kuhinja in
z baklavo.
![]()
![]()
![]()
Joj, Ežoj sem ti "fouš" za tako lepo kuhinjo, ker mene pucanje čaka jutri (ga že nekaj časa odlašam).
Naš jedilnik pa tkole:
petek: pečen krompir, hrenovke, mešana solata
sobota: mali svedrčki s popečenimi bučkami, zelena solata
danes pa piščančji zrezki v kari omaki s kaprami, rizi-bizi, zelje v solati.
Lepo nedeljo vsem!!
tabuNEDELJA:
![]()
![]()
ribice, ribice in še enkrat ribice... (še za domov sem jih dobila), nekaj roštilja; pečen krompir, grška solata, zelena solata; jabolčno-rožičeva pita:

Pozdravček!
Enolončnica iz stročjega fižola, krompirja in korenja, pečene postrvi, pečen krompir, za tistega, ki ne je rib pa čevapčiči.
lp
cervuszelenjavna juha, pire krompir, goveji zrezki v omaki in zelena solata in borovničevi maffini.
BalenkaDanes: pecena riba, krompir v kosih, tzaziki (kupljen v trgovini) solata.
Juha iz vsega zelenega, kar je bilo v hladilniku, in palačinke z veliiiiiiko borovničeve čežane. Prej in potem borovnice kar tako.
SonjaPetek:
Sobota: hrenovke v testu (recept Anamarije1), francoska solata; ledena kava
Nedelja: juha z zdrobovimi cmočki, zelenjavni zrezek, bučke v omaki; čoko višnjevi mufini (iz baze)
Ponedeljek: goveji zrezki v omaki, zelena solata, krompir v kosih/pire krompir; palačinke
PetyaPri nas v soboto: goveji zrezki v omaki, zdrobova klobasa, grah v omaki, zeljna in zelena solata
Včeraj: goveja juha z rezanci, stefani pečenka, pražen krompir, stročji fižol v solati
Danes: korenčkova juha, ostanek stefani pečenke, za ostale dušen piščanec, rizi bizi, zelena solata
Jutri: bučke v omaki, pire krompir, nabodala, solata
Sreda - počitnice na ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako

Jernejeva sadna torta s smetano