PONEDELJEK:
Neoluščen riž (
) na mladi zelenjavi, goveji zrezek v omaki posut s permenzanom; solata:

Pozdravček!
PONEDELJEK:
Neoluščen riž (
) na mladi zelenjavi, goveji zrezek v omaki posut s permenzanom; solata:

Pozdravček!
Danes: rižota z dimljenim tofujem in mladim grahom, rdeča pesa v solati.......za povrh pa češnjeva pita (še kar recikliramo
)
Včeraj, goveja juha in meso iz juhe s hrenom.
Danes, na smetani dušena blitva, jetrca:
olive so za silo, vsi poskusi privabljanja ja.... ah, saj ni važno, ene pač, so bili neuspešni, pa sem kar dal zraven olive, morda uspe.
Po kosilu seveda meditacija: pridejo na misel koncertne dvorane in simfonije, sicer okusov, simfonije pa vseen, pa dovršenost vesolje, pa prebivalci Betelgeze.........
Za posladek: premišljevanje, kaj pa če se ja...., ah, saj ni važn, ena pač, vseen kako oglasi.
ežojDanes: rižota s školkami, zelena solata z rukolo in češnje. Danes se nas je pa več odločilo za riž
.
danes: reciklirana pečenka
fižoleti v solati, češnje
ežoj, pire krompir, pa oliva gor, mogoče to pomaga!
lp
mzmUaaaaaaaaaaaaa, zanimivo! Mnoge od vas je danes navdahnil riž, neoluščen, rižotke, pri nas pa nekoliko drugačne stvari.
Goveja juha z rezanci (ostanki od včeraj), takile svedrčki kot pri
, a z zelenimi šparglji (nebeško dobro),
paradižnikova solata, za nejedca testenin, pa krompir in malo
pečenke od včeraj. Prav mu bodi!
Sladica: še vedno rdeče češnje rada jem.....
BalenkaJa ežoj, zanimiv je tale tvoj današnji krožnik, jaz bi verjetno padla na olive, poznam pa eno, ki bi zagotovo padla na jajček. Najbrž bi se ji tudi s špinačo ne prikupil.
BalenkaDanes: zelenjavna juha in palačinke z marmelado.
JannaaNe me hecat, no! Tudi pri nas je bila rižota!!! ![]()
![]()
lp
cervusNekaj je bilo v zraku, zagotovo, rižota, rižota....![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo

Peresniki po bolonjsko