Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

PONEDELJEK:

Neoluščen riž (  ) na mladi zelenjavi, goveji zrezek v omaki posut s permenzanom; solata:

Pozdravček!

Danes: rižota z dimljenim tofujem in mladim grahom, rdeča pesa v solati.......za povrh pa češnjeva pita (še kar recikliramo )

Ninja24

Včeraj, goveja juha in meso iz juhe s hrenom.

Danes, na smetani dušena blitva, jetrca:

olive so za silo, vsi poskusi privabljanja ja.... ah, saj ni važno, ene pač, so bili neuspešni, pa sem kar dal zraven olive, morda uspe.

Po kosilu seveda meditacija: pridejo na misel koncertne dvorane in simfonije, sicer okusov, simfonije pa vseen, pa dovršenost vesolje, pa prebivalci Betelgeze.........

Za posladek: premišljevanje, kaj pa če se ja...., ah, saj ni važn, ena pač, vseen kako oglasi.

ežoj

Danes: rižota s školkami, zelena solata z rukolo in češnje. Danes se nas je pa več odločilo za riž  .

breskva

danes: reciklirana pečenka

fižoleti v solati, češnje

ežoj, pire krompir, pa oliva gor, mogoče to pomaga!

lp

mzm

Uaaaaaaaaaaaaa, zanimivo! Mnoge od vas je danes navdahnil riž, neoluščen, rižotke, pri nas pa nekoliko drugačne stvari.

Goveja juha z rezanci (ostanki od včeraj), takile svedrčki kot pri , a z zelenimi šparglji (nebeško dobro),

paradižnikova solata, za nejedca testenin, pa krompir in malo  pečenke od včeraj. Prav mu bodi!

Sladica: še vedno rdeče češnje rada jem.....

Balenka

Ja ežoj, zanimiv je tale tvoj današnji krožnik, jaz bi verjetno padla na olive, poznam pa eno, ki bi zagotovo padla na jajček. Najbrž bi se ji tudi s špinačo ne prikupil.

Balenka

Danes: zelenjavna juha in palačinke z marmelado.

Jannaa

Ne me hecat, no! Tudi pri nas je bila rižota!!!

lp

cervus

Nekaj je bilo v zraku, zagotovo, rižota, rižota....

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti