Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Včeraj: mesno-zelenjavna rižota, solata

Danes: golaž, testenine, solata

Jutri: pečen mesni sir, paradižnikova solata s papriko

matejaoz

Rimljanka, vidiš kako dobra "tršica" si, še starejši učenci ti verjamejo. Sicer pa malo heca res ne škodi, saj je scena na Slovenskem že preveč resna.Ti kar limaj smejkote, še kako so nam potrebni!

naor

Jutri žrebičkov golaž, popečena polenta, solata.

Začetnica

ZAČETNICA je napisal/a:

Jutri žrebičkov golaž, popečena polenta, solata.

Začetnica

Aha, izpit je torej mimo ...

Upam, da je kaj pomagalo včerajšnje držanje pesti

Blanchy

V sredo si sicer še ustni, takrat menda spet nebom nič jedla.

Začetnica

SREDA:

Brokoli, paradižnik, riba:

Pozdravček!

Včeraj: Pire krompir, kuhane hrenovke, špinačka

Danes: kruhovi cmoki, goveji zrezki v omaki

Lep sončen dan še naprej!

tiaska

rimljanka je napisal/a:

Seveda, breskva, ampak, malo heca pa menda ja ne škodi.

rimljanka

Evo, tole pa mene moti! Jaz sem pa tukaj še najbolj resen!

Danes pri meni je bilo planirano riba po gosposko ( brokoli, paradižnik, riba ) pol sem obrnil na riboni po mornarsko ( odkod mornarjem brokoli in paradižnik ):

Une tam, " ta prave " ribe kar jamrajo ( ne vem če vi to slišite, imam zastarel računalnik ): glejte kaj nam deva, kruh, kot da smo mi qqške.

Olive so ........ ah, saj vam ni treba vsega vedet, ko una pride boste že zvedli.

Po kosilu seveda meditacija o dovršenosti vesolja in take fore, le me mal matra, a bi se še oglasil v tisti temi o hladilniku ( zmrzovalniku ). Če bom tiho, se nam bojo kakšne gimnazijke v brk smejale, češ, glejte uni na kulinariki ne vedo kaj je toplota, kaj temperatura in njih razlika. Bom še potuhtal!

Do štipendije ne kupujem ničesar več razen vina, zmrzovalnik imam čist zabit. Namesto nadaljevanja akcije " praznim zmrzovalnik " je pri meni bilo: polnim zmrzovalnik.

Drugač, popoldan dokaj naporen: sedim v senci, pijem špricer in vzdihujem: uf, uf, kolk mi je hudo.

Za posladek premišljevanje o tem, kolk bo fino, ko mi tisto z olivami uspe.

ežoj

ežoj je napisal/a:

Za posladek premišljevanje o tem, kolk bo fino, ko mi tisto z olivami uspe.

ežoj

Po moje bi bilo treba probat še tisto finto s celo vrsto onih tvojih  vražičkov...pa morda še kakšno živalco zraven (pa ne čist navadno, tisto s krono napopaj).

Ognjič

Sporočilo je spremenil(a) Ognjič dne 15. 2011 16:48

Danes: filana paprika in kruh.

Jannaa

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti