Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Joj Ninja24 te tvoje munchmellowse bom verjetno še sanjala. Božansko zgledajo .

Pri nas pa danes goveji zrezki v omaki z gobicam in kruhovi cmoki za sladico pa marmorni kolač.

Jannaa

Hedonist, ampak glih tolk se vidi, da bi vsebino z užitkom zmazala.

naor

Danes: telečja pečenka s prilogo

skleda hrustljave solate in češnje

polarbear, jutri menjam pečenko za prebranac

lp

mzm

Danes: Rižota z jastogom, šparglji in solata. Veliko ledenega metinega čaja  in malo kasneje .

Rosie, a tolk je ribez drag?

Cepkane paprike so bile neverjetno hitro pripravljene. Spekla sem jih že včeraj. Danes sem istočasno gledala film Mama MIa, ker je ena sama fešta.  Do takrat, ko se začne pesem Chiquitita, je vseh osem kil že lepo vrelo. Res sem mislila, da bo trajalo dosti dlje.

Vanja

goveja juha z rezanci,  pečena krača, pečen mlad krompir, zelena solata in češnje

Balenka

ponedeljek - petek: ne kuham nič, ker bodo drugi za najine želodčke poskrbeli

Julija

hedonist je napisal/a:

Ampak Mamamia, tale fotka ti pa ni glih ratala,je mal motna.

hedonist

Ma napačno sem prilimala, pa sploh sem imela včerajtežave s fotoaparatom, nekako se nisva ujela ...

Bo že boljem, glavnio da je bilo kosilo v redu ...

Mamamia

mamamia

Jutri opravljam na fakulteti izpit, zato bo danes za kosilo dokumentarni akreditiv, menica, bančna garancija, komisijska pogodba ipd. dobrote, hrane namreč niti grižljaja ne spravim po grlu...

Začetnica

ZAČETNICA je napisal/a:

Jutri opravljam na fakulteti izpit, zato bo danes za kosilo dokumentarni akreditiv, menica, bančna garancija, komisijska pogodba ipd. dobrote, hrane namreč niti grižljaja ne spravim po grlu...

Začetnica

Hvala, me ni treba povabit na kosilo

Blanchy

Danes: Kitajska juha(bambus, šitake, korenček, bučke) z riževimi rezanci.

Vesnuska

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti