Da ne odpiram nove teme, bi samo priporočila vsem, ki še niste prebrali intervjuja z gospo Marijo Merljak, da to storite. Med drugim boste mogoče dobili kakšen namig za današnje kosilo! Mene je navdušila.![]()
![]()
Da ne odpiram nove teme, bi samo priporočila vsem, ki še niste prebrali intervjuja z gospo Marijo Merljak, da to storite. Med drugim boste mogoče dobili kakšen namig za današnje kosilo! Mene je navdušila.![]()
![]()
Dnes- špageti bolonese, zelena solata
včeraj- zelenjavna rižota, zelena in rdeča solata
| naor je napisal/a: |
Da ne odpiram nove teme, bi samo priporočila vsem, ki še niste prebrali intervjuja z gospo Marijo Merljak, da to storite. Med drugim boste mogoče dobili kakšen namig za današnje kosilo! Mene je navdušila.
|
A misliš, da vsi beremo iste " cajtnge ". Kaj pa kakšn namig kje je ta intervju?
Pri meni včeraj, piknik pri moji garaži
:
danes bo tudi treba neki, bom se že česa domislil.
Filane paprike in pire
, že drugič ta teden. Praznemo skrinjo![]()
OK,
ni bil zobatec v juhi, ampak ušata na žaru. Se tako redko dobijo, da se nisem mogla upreti, ko sem jih videla v ribarnici (zobatec prestavljen na naslednji teden).
jutri: juha iz lisičk, gratinirani šparglji s krompirjem, zelena solata, rižev narastek z borovnicami.
SonjaEžoj, srčece, kar na prvi strani kulinarike se ti smeji, pa klikni!![]()
![]()
Ežoj, oprosti, če klikneš na intervjuje pod MM, se ti bo nasmejala na drugi strani.
Imaš pa lep vrt!![]()
![]()
Danes: Blitva s krompirjem in solata z rukolo
VesnuskaTole sicer ni kosilo, je pa vaba:
Če mi ni uspelo s jagodami in češnjami, morda bo s ribezom!
| naor je napisal/a: |
Ežoj, oprosti, če klikneš na intervjuje pod MM, se ti bo nasmejala na drugi strani. Imaš pa lep vrt!
|
Odlično branje. MAmamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako