No, sem se prikotalil iz Milana.
Danes - sendviči,sendviči in še enkrat sendviči. Se mi ne ljubi kuhat.
Pa velik sladoleda.
Multivitamin
multivitaminNo, sem se prikotalil iz Milana.
Danes - sendviči,sendviči in še enkrat sendviči. Se mi ne ljubi kuhat.
Pa velik sladoleda.
Multivitamin
multivitaminSmo te pogrešal, multi ![]()
Jaz vas tudi. Res. Sem mel prenosnika poleg ampak se nisem upal povezat,da me pol ob računu ne bi kakšna kap. Nimam paketa za tujino. Je pa bil balzam za dušo.
Multivitamin
multivitaminTOREK:
Zelenjava z jagenjčkom, zelena solata:

Pozdravček!
Včeraj,... kaj smo že jedli včeraj
Nevem več ![]()
Danes: baby kosilo za staro in mlado ![]()
korenčkov pire, krompirjev pire, popečen piščančji file
Danes testenine s paradižnikom in olivami, solata z vrta, popoldne bodo najbrž zrele še kakšne jagode :)))
LP!
SašaDanes: ocvrti šampinjoni in ogromna skleda ledenke.
JannaaDanes sem se prvič spravila pripravljat seitan, osebno mi je še vedno ljubši tofu, ampak je bilo potrebno poskusit iz firbca. Se pravi seitan v lečino-zelenjavni omaki (nadzemna kolerabica, zelena, korenček, mladi grah, leča in sweet chilli sauce) in bulgur za prilogo, zraven pa ogromna skleda berivke.
Ninja24Punce, tale zadevscina je sfogliatelle, italijanska sladica, polnjena z rikota sirom, jaz sem polnila z doma narejeno skuto in kandiranimi limonami. Naredila sem kar vleceno testo po receptu tete torte iz enega foruma, uporabila semi navadno moko, originalno naj bi bila pa semolina. pravzaprav ni nic drugega, kot samo malo lepsi skutni strudel.
Z oblikovanjem sem se igrala takole, kot je nakazano v temle posnetku:
http://www.youtube.com/watch?v=hr-yaD1Gc1Y
Bo treba vadit...
Vanja
Danes, como ayer: disfrutando de un hermoso dia soleado ( ali po naše: dušena blitva ):
Najljubša jed japonskega cesarja ( saj to itak veste )
![]()
Ninja, veliko jih dela enako napako: ni prav seitan ampak šeitan
.
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Palačinkina torta z malinami

Suši z zelenjavnimi polpeti