Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

No, sem se prikotalil iz Milana.

Danes - sendviči,sendviči in še enkrat sendviči. Se mi ne ljubi kuhat.

Pa velik sladoleda.

Multivitamin

multivitamin

Smo te pogrešal, multi

Blanchy

Jaz vas tudi. Res. Sem mel prenosnika poleg ampak se nisem upal povezat,da me pol ob računu ne bi kakšna kap. Nimam paketa za tujino. Je pa bil balzam za dušo.

Multivitamin

multivitamin

TOREK:

Zelenjava z jagenjčkom, zelena solata:

Pozdravček!

Včeraj,... kaj smo že jedli včeraj   Nevem več

Danes: baby kosilo za staro in mlado

korenčkov pire, krompirjev pire, popečen piščančji file

MM

Danes testenine s paradižnikom in olivami, solata z vrta, popoldne bodo najbrž zrele še kakšne jagode :)))

LP!

Saša

Danes: ocvrti šampinjoni in ogromna skleda ledenke.

Jannaa

Danes sem se prvič spravila pripravljat seitan, osebno mi je še vedno ljubši tofu, ampak je bilo potrebno poskusit iz firbca. Se pravi seitan v lečino-zelenjavni omaki (nadzemna kolerabica, zelena, korenček, mladi grah, leča in sweet chilli sauce) in bulgur za prilogo, zraven pa ogromna skleda berivke.

Ninja24

Punce, tale zadevscina je sfogliatelle, italijanska sladica, polnjena z rikota sirom, jaz sem polnila z doma narejeno skuto in kandiranimi limonami. Naredila sem kar vleceno testo po receptu tete torte iz enega foruma, uporabila semi navadno moko, originalno naj bi bila pa semolina. pravzaprav ni nic drugega, kot samo malo lepsi skutni strudel.
Z oblikovanjem sem se igrala takole, kot je nakazano v temle posnetku:
http://www.youtube.com/watch?v=hr-yaD1Gc1Y

Bo treba vadit...

Vanja

Sporočilo je spremenil(a) Vanja_v_ZDA dne 31. 2011 23:56

Danes, como ayer: disfrutando de un hermoso dia soleado ( ali po naše: dušena blitva ):

Najljubša jed japonskega cesarja ( saj to itak veste )

Ninja, veliko jih dela enako napako: ni prav seitan ampak šeitan.

ežoj

Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 31. 2011 17:38

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti