Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

andrejka je napisal/a:

Ninja24, recept za sladico, lepo prosim. Se mi cedijo sline, mmmmmm.

Andrejka, recept sem že oddala, upam, da bo kmalu objavljen v bazi receptov.

Drugače smo se pa včeraj spet mastili na pikniku (namaz iz 4 sirov, namaz iz dimljene postrvi, čevapčiči, perutničke, ražnjiči, francoska solata, bučke in paprika na žaru, polžki z zaseko in za piko na i še kokosova torta z eno lušno na vrhu za mojega .

Danes bova pa mlad krompir iz pečice s papriko in bučkami, solato in ostanke žabje

Ninja24

NEDELJA:

Kus-kus na zelenjavi, nadevan telečji zrezrek v omaki posut s praženimi pinjolami, zelena solata z mlado čebulo:

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 29. 2011 12:51

Danes: pečen piščanec, pečen krompir, bučkini zrezki, berivka, marelični štrudelj

breskva

Padro padrone je odsoten, ostali člani družine smo pa navalili na en kvazi McDonald's:

lp

cervus

Pri nas danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečen kifeljčar, medaljoni iz svinjske ribice, paradižnikova solata, zelena solata z redkvijo in kozarček californijskega roseja.

danes:kokošja juha,pražen krompir,kokoška,zelena in kumaričina solata!

sladica:sladoled domače izdelave  smo sprobali našo novo mašino (jagodni,čokoladni in vanilijev)

včeraj:zelenjavna  zloženka iz mlade zelenjave(bučke, nadzemna kolerabica krompir) ter zarebnica v čebulno poprovi omaki! sladica:jagodni frape,trojni užitek!

petek:pečenka,mladi krompir ter kumare v solati.sladica:zapravljanje denarja in nakupovanje daril ( nek junijski naval rojstnih dnevov )

četrtek:čorba in puding ( ni blo nekega navdušenja)!!!!

nejčica

goveja juha, zelenjavna rižota, pečena riba, zelena solata

tjas

Danes: šparglji z holandsko omako, kuhan krompir s peteršiljem, dunajski zrezek, kapučino in domači keksi.

Migla

En delčke dobrot iz včerajšnjega poročnega menija.

lp

irenakr

Uf, polarbear, kakšne lušte si mi naredil s tisto pogačo! Že tuhtam, kdaj...

Danes je bil uvod v poletne polentine torte (beva, da ne pozabiš )

skleda solate in sladica iz ostankov ob pripravi torte

lp

Aja, elaphus, kaj so tisti fedrčki v skledi (morda pumfri?) in tiste zelene majhne reči ob skodelici? Dobro se je pri vas brez padre padroneja
mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 29. 2011 20:27

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti