Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

andrejka je napisal/a:

Ninja24, recept za sladico, lepo prosim. Se mi cedijo sline, mmmmmm.

Andrejka, recept sem že oddala, upam, da bo kmalu objavljen v bazi receptov.

Drugače smo se pa včeraj spet mastili na pikniku (namaz iz 4 sirov, namaz iz dimljene postrvi, čevapčiči, perutničke, ražnjiči, francoska solata, bučke in paprika na žaru, polžki z zaseko in za piko na i še kokosova torta z eno lušno na vrhu za mojega .

Danes bova pa mlad krompir iz pečice s papriko in bučkami, solato in ostanke žabje

Ninja24

NEDELJA:

Kus-kus na zelenjavi, nadevan telečji zrezrek v omaki posut s praženimi pinjolami, zelena solata z mlado čebulo:

Pozdravček!

Sporočilo je spremenil(a) dragička dne 29. 2011 12:51

Danes: pečen piščanec, pečen krompir, bučkini zrezki, berivka, marelični štrudelj

breskva

Padro padrone je odsoten, ostali člani družine smo pa navalili na en kvazi McDonald's:

lp

cervus

Pri nas danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, pečen kifeljčar, medaljoni iz svinjske ribice, paradižnikova solata, zelena solata z redkvijo in kozarček californijskega roseja.

danes:kokošja juha,pražen krompir,kokoška,zelena in kumaričina solata!

sladica:sladoled domače izdelave  smo sprobali našo novo mašino (jagodni,čokoladni in vanilijev)

včeraj:zelenjavna  zloženka iz mlade zelenjave(bučke, nadzemna kolerabica krompir) ter zarebnica v čebulno poprovi omaki! sladica:jagodni frape,trojni užitek!

petek:pečenka,mladi krompir ter kumare v solati.sladica:zapravljanje denarja in nakupovanje daril ( nek junijski naval rojstnih dnevov )

četrtek:čorba in puding ( ni blo nekega navdušenja)!!!!

nejčica

goveja juha, zelenjavna rižota, pečena riba, zelena solata

tjas

Danes: šparglji z holandsko omako, kuhan krompir s peteršiljem, dunajski zrezek, kapučino in domači keksi.

Migla

En delčke dobrot iz včerajšnjega poročnega menija.

lp

irenakr

Uf, polarbear, kakšne lušte si mi naredil s tisto pogačo! Že tuhtam, kdaj...

Danes je bil uvod v poletne polentine torte (beva, da ne pozabiš )

skleda solate in sladica iz ostankov ob pripravi torte

lp

Aja, elaphus, kaj so tisti fedrčki v skledi (morda pumfri?) in tiste zelene majhne reči ob skodelici? Dobro se je pri vas brez padre padroneja
mzm

Sporočilo je spremenil(a) mišzmoke dne 29. 2011 20:27

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti