Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Za danes bo hči pripravila:

- za očeta pečen krompir z zelenjavo in skledo zelene solate z mlado čebulo

-za preostale tri: puranji koščki v grahovi omaki, za mene še solata kot za očeta

za spremljavo bo prešano grozdje a la ežoj, morda tudi v rdeči barvi, za posladek češnje in jagode in potem še nargila z vonjem po jabolkih

Za jutri še ne vem, za nedeljo pa je mlajši otrok že včeraj napovedal, da bo pečen piščanec (v pečici, v celem, izrecna zahteva), ostalo pa ni pomembno ...

Tako da od originalnosti že malo glava boli.

Mamamia

mamamia

Pri nas pa danes rebra od včeraj, pa pečen krompir (ta nov, seveda) zelena solata, pa mogoče tudi goveja juha, ki se jo nikoli ne naveličam Sladica: popoldanski počitek

JJ

Včeraj: pečena škarpena s koprom, mlad krompirček z rožmarinom, solata z rukolo, jogurtovo-sadna pogruntavščina za posladek

Danes: polnozrnata rižota s kozicami in zelenjavo, solata, posladek kot včeraj

Ninja24

Mmmm, ninja, tako sladico bi pa tudi jazTudi, če bi bila na krožniku samo dekoracija

JJ

Ninja24, recept za sladico, lepo prosim. Se mi cedijo sline, mmmmmm.

En del kosila je prišel po pošti, neka ribja čorba. Grška solata, komplet z olivami in feta sirom in baziliko. Seveda, z bučnim oljem.

Vanja

Mamamia, nargilo bi jst tudi :))

Danes kosilo bolj na hitro, poletna solata s špaglji in bučkami. Jutri pa na morje!!!

Saša

Ninja: wau!

Danes, en expectacion la lluvia pronosticado ( po naše: zrezek z rižom in solato ):

ežoj

Sashika je napisal/a:

Danes kosilo bolj na hitro, poletna solata s špaglji in bučkami. Jutri pa na morje!!!

Saša

Ti samo pridi ....

Mamamia

mamamia

Sashika je napisal/a:

Saša

Ti saao pridi, evo, izbiraj: Iran, Libija ...

mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti